Waarom een ijsblokjesmachine niet mag ontbreken op je werk
07 januari 2020 

Waarom een ijsblokjesmachine niet mag ontbreken op je werk

Een ijsblokjesmachine, leuke glazen of zelfgemaakte drankjes, het draagt allemaal bij aan een leukere werksfeer. Lees hieronder waarom!

1. Het maakt de werkplek nog aantrekkelijker

Je ziet bij steeds meer bedrijven dat het assortiment aan drankjes voor werknemers toeneemt en ook is er steeds meer apparatuur beschikbaar zodat het je aan niks ontbreekt tijdens de uren die je op kantoor aan het knallen bent. Door hier een ijsblokjesmachine en bijvoorbeeld leuke glazen aan toe te voegen, maak je de werkplek aantrekkelijker en comfortabeler. Het lijkt een kleine, luxe extra, maar het is een wel gewaardeerd cadeautje voor veel werknemers. Bovendien zullen klanten aangenaam verrast zijn bij het horen van deze optie tijdens een zakelijke afspraak.

2. Het stimuleert om goed te drinken

Het stimuleert om meer te drinken, want je bent nou eenmaal sneller geneigd om nog wat drinken als het lekker gekoeld is. Citroentje erbij en voila: je hebt een heerlijke verfrissend drankje. Bijkomend voordeel: het is een veel gezonder alternatief op de sloot koffie die anders de hele dag door genuttigd wordt!

3. De zomers worden steeds langer

Ok, we zitten momenteel nog middenin de winter, maar vooral in de zomer zal de afname aan ijsblokken groter worden. De afgelopen jaren merkte je al wel dat de zomers langer en warmer aan het worden zijn. Met een hittegolf houden jullie straks het hoofd makkelijk koel met wat ijskoude drankjes op de hoek van je bureau!

4. Beter voor het milieu

Drinken jullie nu veel frisdrank uit blikjes of plastic flesjes? Dan is het, met oog op het maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook het overwegen waard om werknemers te stimuleren om zelf heerlijke frisse drankjes te maken en daarmee de plastic en blik consumptie af te laten nemen. Zoals je in dit recept ziet, is dit veel makkelijker dan in eerste instantie misschien gedacht!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?