Vrouwen en auto's

Maar laat de mannen maar kletsen. Er zijn best veel vrouwen die prima kunnen autorijden. Maar wij stellen wel hele andere eisen aan een auto dan een man.

Eisen auto vrouw

Laten we een aantal op een rij zetten:

– ten eerste moet de auto er sexy uit zien en graag in de kleur die wij mooi vinden en niet de kleur die zogenaamd bij de auto past. Zoals dat een Ferrari rood moet zijn, die mag wat ons betreft best wit zijn.

– onze kinderen moeten in de auto passen.

– we moeten genoeg kofferbakruimte hebben om onze kinderwagens in te vervoeren maar nog belangrijker om onze tassen na een dag lang shoppen in kwijt te kunnen.

– veiligheid is voor ons erg belangrijk, ok dat een auto hard kan rijden is mooi meegenomen maar we willen ons kroost er veilig in kunnen vervoeren.

– we willen de kosten voor een auto beperken. Dus geen torenhoge verzekering en niet een te hoge wegenbelasting.

– maar ook als we bijvoorbeeld nog geen kinderen hebben of als de kinderen al uit huis zijn dan willen we graag een klein sportief autootje welke we makkelijk kunnen parkeren. Ook wel eens het bekende boodschappen autootje genoemd.

Vrouwen auto’s 2015

Maar wat zijn dan die typische vrouwen auto’s van tegenwoordig. We zetten er drie voor je op een rij:

Renault Clio Estate

De Renault clio estate is een auto voor vrouwen die niet zonder kofferbakruimte kunnen. Er kan wel 443 liter in met de achterbanken plat zelf 1380 liter. Genoeg ruimte voor een paar koffers of je kinderwagen en nog een boodschappentas. Dat zou een reden kunnen zijn dat je een station in plaats van een hatchback koopt. Verder is hij standaard uitgerust met airco. Via de handige ingebouwde eco2 meter kan je precies op je multimedia scherm zien hoe zuinig je rijdt. Wist je trouwens dat als je auto een beurt nodig heeft en je onderdelen moet vervangen, je altijd even op deze website moet kijken wat een onderdeel kost. Vaak scheelt dit veel geld in vergelijking met de prijzen bij de garage.

Kia Carens

De Kia Carens is ook een auto met veel kofferbakruimte, een echte gezinsauto. standaard navigatiesysteem dus nooit geen ruzie meer in de auto over de route. Deze auto biedt zelfs plek aan 7 personen door de extra twee stoelen op de derde rij. Ook achteruit inparkeren moet elke vrouw met deze auto voor elkaar krijgen met de ingebouwde achteruitrijcamera. Handig toch?

Opel Corso Oh

Daarnaast hebben we nog een kleiner maar zeker erg sportief autootje. Jullie hebben waarschijnlijk allemaal al wel de reclame voorbij zien komen op de televisie waarin Claudia Schiffer de nieuwe Opel Corso Oh presenteert. Niet voor niets deed zij dat. Het is auto voor vrouwen met klasse.

Voor welke auto ga jij? Of heb je een andere favoriet?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?