Vriendinnenverhalen:
22 september 2021 

Vriendinnenverhalen: "Door VriendinnenOnline heb ik een getuige op mijn bruiloft!"

Gabrielle en Danielle hebben elkaar op de website van VriendinnenOnline leren kennen. En dat is niet het enige, na jaren van een close vriendschap, mag Gabrielle zelfs de getuige zijn op de bruiloft van Danielle! Hoe gaaf is dat?! 

Zana van VriendinnenOnline ging op pad om eens met de dames te kletsen. Want hoe is deze vriendschap precies tot stand gekomen op de website en op welke manier is deze uitgegroeid tot de band die ze nu hebben?

Verhuizing van Gabrielle

Een aantal jaar geleden kwam Gabrielle in een kwetsbare situatie terecht; ze was voor de liefde verhuisd van Tholen naar Rotterdam, maar kon niet wennen in de stad. Ook merkte ze dat de vriendschappen die zij toen had niet meer zo voelde als vroeger en merkte dat ze zich ongelukkig begon te voelen. Uiteindelijk zijn ze samen terug verhuisd naar haar veilige haven Tholen in Zeeland. Omdat ze de juiste vriendinnen om haar heen mistte, is ze op onderzoek uitgegaan en terecht gekomen op het VriendinnenOnline forum. Daar heeft ze zich aangemeld en is contact gaan zoeken met andere meiden.

Op welke manier is de vriendschap ontstaan?

Danielle voelde een bepaalde leegte in haar huidige vriendschappen. Zij stond open voor nieuwe vriendinnen en meldde zich aan voor VriendinnenOnline. Vervolgens kwam zij in contact met Gabriëlle: “Wij hebben zoveel gechat, geappt en contact gehouden via het forum en het duurde even, maar uiteindelijk hebben wij afgesproken.” Hun eerste fysieke afspraak was in Rotterdam: “Het was een leuke dag, we hebben wat gedronken en gegeten en de klik was er van af het eerste moment. Het voelde gelijk vertrouwd.” Na die eerste ontmoeting begon de vriendschap te bloeien.

Hoe ziet jullie vriendschap eruit?

Danielle en Gabrielle wonen een stukje van elkaar vandaan. Danielle geeft aan: “Afstand hoeft geen probleem te zijn. Het voelt goed of niet.” Gabrielle en Danielle hebben wekelijks contact via de app of bellen elkaar als ze elkaar willen spreken. Danielle werkt onregelmatige diensten en daarin weten ze hun weg te vinden. “We kijken allebei wanneer het haalbaar is om af te spreken. Onze partners kunnen het ook goed met elkaar vinden en dan spreken we ook wel eens met z’n allen af. We hebben veel lol met elkaar, maar kunnen ook heel erg de diepte in gaan.” Zo vertelde Gabrielle dat ze bijvoorbeeld echt uren telefonisch met elkaar in gesprek kunnen zijn om elkaar op te peppen of juist alle ins en outs te delen wat zij hebben meegemaakt.

Hoe is het zover gekomen om Gabrielle tot ‘een eregast’ aan te wijzen?

En er is nog meer mooi nieuws aan de horizon! Danielle is namelijk op 21 augustus 2021 in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft geen moment getwijfeld om Gabrielle te vragen als haar getuige voor deze dag. ‘’De klik is er’’, geeft Danielle aan. Zij wilde haar op een authentieke manier vragen. Zij had een mooie kaart geschreven voor Gabrielle, met de grote vraag of Gabrielle Maid of Honer wil zijn op haar bruiloft. “Ik was blij verrast en emotioneel ontroerd” geeft Gabrielle aan. “Zo intens en blij dat wij in zo een korte tijd samen zo’n mooie vriendschap hebben kunnen opbouwen’’.

bruiloft-vriendinnenonline

Zouden jullie anderen VriendinnenOnline aanraden?

“Zeker, de klik ervaren ontdek je door met anderen contact te leggen, gewoon uitproberen”. Danielle: “Zo heb ik via een online forum ook mijn partner ontmoet haha.” Gabrielle geeft aan dat iedereen andere behoeftes heeft. “Zo heb ik ook contact met een aantal meiden en bij de een blijft het bij online contact en bij de ander spreken wij fysiek af. Dit is een behoefte die voor ieder anders is.” Danielle vulde hierop aan “Afstand hoeft dus echt geen probleem te zijn en wij zijn hier het voorbeeld van.”

En, blijven jullie nog actief op VriendinnenOnline?

“Het forum is heel waardevol en wij blijven zeker actief op VriendinnenOnline. De diverse activiteiten die per regio worden georganiseerd zijn altijd leuk om ook deel aan te nemen.’’ Ook blijven zij beiden openstaan om -naast dit mooie contact- nieuwe vriendschappen te sluiten!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?