Eindelijk kunnen we weer: Vriendinnen Speeddaten!
17 mei 2022 

Eindelijk kunnen we weer: Vriendinnen Speeddaten!

We hebben echt te gek nieuws te delen. Na 2 corona-jaren, waarin er nauwelijks evenementen konden plaatsvinden, kunnen we nu eindelijk weer gaan speeddaten voor vriendinnen. We organiseren deze avond in samenwerking met het tijdschrift Vriendin. De vorige edities waren altijd zulke gezellige vrouwen avonden, dat we het wel een beetje gemist hebben. En niet alleen wij, we kregen ook duizenden aanvragen van dames vanuit heel Nederland. 

Donderdag 30 juni in Utrecht

Onze eerstvolgende editie gaat plaatsvinden in Het Bunk Hotel in Utrecht. Op deze avond komen zo'n 70 vrouwen bijeen om potentieel nieuwe vriendinnen te ontmoeten via 2 minuten-gesprekjes. Aansluitend is er een gezellige borrel en kunnen deelnemers instappen in whatsapp-groepjes. De leukste initiatieven komen daarin voorbij: van een whatsapp-groep voor een spelletjesavond, tot festivals, wandelmaatjes of eetclubs. Voor elk wat wils. En zo blijf je direct met gelijkgestemden in contact, ook na deze avond. Wij zullen iedereen indelen op basis van geboortedatum, dus het is voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar).

Wil jij meer informatie over hoe deze avond eruit ziet en hoe je zou kunnen deelnemen? Lees dan hier alles over de Vriendinnen Speeddate!


De Vriendinnen Speeddate is mede mogelijk gemaakt door Hilla Skincare logo-hilla-skincare


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?