Videoserie: Bijzondere beroepen!
12 januari 2018 

Videoserie: Bijzondere beroepen!

Dobbelsteeninspecteur

Natuurlijk zijn er ook nog heel veel andere beroepen waar je nooit mee in aanraking bent geweest en soms zelfs nog niet eerder van gehoord hebt. Voor deze videoserie ben ik op zoek gegaan met mensen die van dat ‘niet alledaags werk’ doen. Werk waar je vaak niet direct aan zult denken als je met je loopbaan bezig bent.

Loopbaanswitch

Voor al de mensen die ik voor deze serie genterviewd heb, geldt dat ze eerst ander werk hebben gedaan en later een switch hebben gemaakt. Natuurlijk was ik nieuwsgierig naar wat dat werk inhoudt maar eigenlijk nog meer naar hun zoektocht, naar hoe ze op het idee van dat bijzondere werk kwamen en hoe ze ontdekt hebben dat ze het zo leuk vinden. Ook heb ik hen gevraagd naar tips voor mensen die zoekende zijn naar ander werk maar nog niet precies weten hoe hun ‘droombaan’ eruit ziet.

Inspiratie

Door te horen hoe zij hun zoektocht aangepakt hebben, hoop ik ook anderen te inspireren en te motiveren om op zoek te gaan naar werk dat je echt heel leuk vindt en dat goed bij je past.

Aanvragen

De interviewserie kun je hier gratis aanvragen. Je krijgt dan direct de eerste video toegestuurd en vervolgens steeds na twee dagen de volgende. Alles bij elkaar 10 dagen lang inspiratie dus!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?