Verras deze zomer met Groei en Bloei kaarten!
03 juli 2015 

Verras deze zomer met Groei en Bloei kaarten!

Verras met KaartWereld!
KaartWereld helpt je bij het verrassen van iemand in je omgeving die belangrijk voor je is. Een vriend die gaat verhuizen, je broertje die geslaagd is, een jarige oma of je vader en moeder die altijd zoveel voor je doen. Kaartjes zijn een persoonlijke manier om iemand te feliciteren of te bedanken. Maak de verrassing compleet door een cadeau toe te voegen zoals ballonnen, chocolade, een flesje wijn of een beautypakket!

Een kaart en cadeau in 1!
Sinds kort is er een nieuwe kaart beschikbaar in het assortiment: de Groei en Bloei kaart! Deze kaarten bevatten naast een prachtige en persoonlijke boodschap iets anders: zaadjes van wilde bloemen. Verras de ontvanger van je kaart op een bijzondere manier, door nieuw leven te schenken.

Hoe werkt het?
De kaart is uitgevoerd met een stuk papier dat zaden bevat. Plant het groeipapier, verzorg je stekje en laat het uitgroeien tot prachtige bloemen. Je vind een handleiding voor het planten van je papier aan de binnenkant van de kaart. Veel liefde, tijd en aandacht is nodig om de plantjes te laten groeien. Laat je ontvanger opbloeien door dit persoonlijk en bloeiende cadeau!

Wie en wanneer geef je dit?
De groei en bloei kaart is geschikt als felicitatie bij de geboorte van het kindje van je zus, relevant bij een verjaardag van je beste vriendin of als felicitatie bij de verhuizing van je nichtje. De Groei en Bloei kaart heeft geen speciale reden om verstuurd te worden. Bedank je vader en moeder of opa en oma gewoon eens, omdat ze al die tijd zoveel voor je gedaan hebben!

Verras nu!
Bekijk alle 17 beschikbare Groei en Bloei kaarten in het assortiment en laat zien dat je mensen om je heen belangrijk vindt! Verras deze zomer!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?