Trends op het gebied van damesschoenen
10 januari 2024 

Trends op het gebied van damesschoenen

Start het nieuwe jaar goed, met een schoenenkast vol hippe laarzen en sneakers. Weet jij wat de laatste trends op het gebied van damesschoenen zijn? Dit artikel zet ze op een rijtje voor je. Zo helpen we je een keuze te maken uit de zeer brede pallet aan mogelijkheden. Kies je voor een hoge of lage hak? Ga je voor een sportieve, witte sneaker of een model met een mix van verschillende felle kleuren? Tijd om in te zoomen op de verschillende trends! 

Loafers en laarzen met een glitter 

Je mag gezien worden deze winter, met een hippe loafer of laars, voorzien van glitters. De loafers kennen we nog uit de zomermaanden, ook toen waren ze hip en trendy. Het is een leuk model schoen die je onder tal van outfits kan dragen. Daarbij zijn ze geschikt voor een nieuwjaarsborrel, maar bijvoorbeeld ook voor het familiefeest later in het voorjaar. Naast de loafers en laarzen met een glitter zijn ook de volledig zwarte modellen in trek bij dames. Het geeft je outfit een chique touch. 

Vul de schoenenkast aan met kleurrijke sneakers 

Waar in de zomermaanden vaak gekozen werd voor witte sneakers, zijn het nu de kleurrijke sneakers voor dames die veel verkocht worden. Leuk voor zowel de wintermaanden als straks in het voorjaar. Kijk eens naar de hippe modellen van onder meer Nike en Puma. Ook Converse All-Stars doen het nog altijd goed! De hippe sneakers zijn geschikt voor een dagje stad, maar draag je ook naar kantoor of bijvoorbeeld je school. Opvallend aan de modellen van nu is de wat hogere zool. Het biedt je veel comfort! 

Nette, stoere overknee laarzen voor dames

Een derde trend van dit moment: de stoere overknee laarzen voor dames. Je kent ze vast van de catwalk, waar ze de afgelopen maanden regelmatig voorbij kwamen. Hoe hoger, hoe beter! Onder meer Sacha, Manfield en GUESS bieden deze hippe laarzen voor dames aan in hun assortiment. Niet alleen zijn ze bijzonder stijlvol; ze zijn ook lekker warm in deze koude maanden. 

Het leuke aan deze laarzen is dat ze goed te combineren zijn met zowel een broek, als bijvoorbeeld een panty of een hippe jurk. Je gebruikt ze tijdens een middagje uit met vriendinnen, bij een familiebijeenkomst en bijvoorbeeld naar kantoor. Ze worden aangeboden met een blokhak, een hoog hakje en zonder hak. Wat past het beste bij jouw outfits?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?