Tips voor vlekken met kinderen!
08 april 2019 

Tips voor vlekken met kinderen!

Een vlek krijgen gebeurt dan ook altijd op de momenten dat het net niet uitkomt of je merkt het pas op als je al onderweg bent naar je afspraak of zelfs pas tijdens die belangrijke afspraak met je klant. Daarom deel ik graag een aantal handige tips met jullie om deze vlekken minder te laten opvallen!

1. Kies voor prints!

Kies voor kleding in prints en/of een combinatie van kleuren op de plekken die juist zijn voor jouw figuur en je persoonlijkheid. Door de kleurverschillen of prints wordt je afgeleid en hierdoor vallen de vlekken niet of minder snel op.

2. Kies voor de donkerste tinten binnen jouw kleuren

Kies voor de donkerste tinten tops die passen bij jouw persoonlijkheid & uitstraling en combineer deze met een jasje die je outfit voor jou afmaakt. Trek het jasje wel pas aan op het moment dat de kinderen de deur uit zijn!

3. Accessoire

Zorg dat je altijd een sjaal bij je hebt die bij je past. De sjaal lijdt af of valt net over de vlek heen zodat het niet opvalt!

4. Tweede outfit

Zorg dat je altijd een tweede, reserve outfit in je auto hebt liggen. Een reserve voor het geval het echt niet meer kan zodat je de optie hebt om je om te kleden.

5. Minder stress

Een slimme print, goede kleurkeuzes zorgen ervoor dat de vlekken niet meer opvallen en jij minder in de stress zit tijden een belangrijke afspraak. De vlekken zelf kan je helaas niet altijd voorkomen maar ze minder laten opvallen wel. Zeg nu zelf, een mama zonder minimaal een vlek per dag bestaat toch eigenlijk niet?

Wil jij weten welke prints en kleuren bij je persoonlijkheid passen? Misschien is een kleur-en stijladvies dan iets voor jou!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?