Tips voor vlekken met kinderen!
08 april 2019 

Tips voor vlekken met kinderen!

Iedereen met kinderen herkent het; je krijgt sneller vlekken op je kleding dan voorheen. Hoe voorzichtig je ook bent, een vlek is snel en vaak ongemerkt gemaakt. En ook regelmatig op de momenten dat het net niet uitkomt. Of je ziet het bijvoorbeeld pas als je al onderweg bent of tijdens die belangrijke afspraak met je klant. Omdat vlekken nou eenmaal moeilijk te voorkomen zijn, delen wij een aantal handige tips met jullie om in ieder geval minder te laten opvallen!

1. Kies voor prints!

Kies voor kleding in prints en/of een combinatie van kleuren op de plekken die juist zijn voor jouw figuur en je persoonlijkheid. Door de kleurverschillen of prints wordt je afgeleid en hierdoor vallen de vlekken niet of minder snel op. 

2. Kies voor de donkerste tinten binnen jouw kleuren

Kies voor de donkerste tinten tops die passen bij jouw persoonlijkheid & uitstraling en combineer deze met een jasje die je outfit voor jou afmaakt. Trek het jasje wel pas aan op het moment dat de kinderen de deur uit zijn!

3. Accessoire

Zorg dat je altijd een sjaal bij je hebt die bij je past. De sjaal lijdt af of valt net over de vlek heen zodat het niet opvalt!

4. Tweede outfit

Zorg dat je altijd een tweede, reserve outfit in je auto hebt liggen. Een reserve voor het geval het echt niet meer kan zodat je de optie hebt om je om te kleden.

5. Minder stress

Een slimme print, goede kleurkeuzes zorgen ervoor dat de vlekken niet meer opvallen en jij minder in de stress zit tijden een belangrijke afspraak. De vlekken zelf kan je helaas niet altijd voorkomen maar ze minder laten opvallen wel. Zeg nu zelf, een mama zonder minimaal een vlek per dag bestaat toch eigenlijk niet?

Wil jij weten welke prints en kleuren bij je persoonlijkheid passen? Misschien is een kleur-en stijladvies dan iets voor jou!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?