Tips om je healthy lifestyle te updaten
18 april 2015 

Tips om je healthy lifestyle te updaten

Drink dagelijks een groene smoothie

Het is ontzettend lekker en ook nog eens supergezond! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een blender, groenten en fruit! Het kost je maar 10 minuten om het te maken! Vaak bestaan mijn groene smoothies uit water, verse bladspinazie, ananas, mango en banaan. Supergezond en ook nog eens erg lekker!

Volg healthy blogs

Als je bloggers volgt die veel bezig zijn met gezonde voeding en veel beweging, wordt je zelf geïnspireerd om ook zo te leven zonder dat je er eigenlijk je best voor doet. Sommige bloggers kunnen zo inspirerend zijn op het gebied van sporten of gezonde voeding, dat je dat ook wilt! Voorbeelden van zulke blogs zijn GirlsLove2Run, Annemerel, Runninglau, WorkThatEs & Healthyfans

Ontbijt met havermout & fruit

Havermout zijn ontzettende gezonde granen die je een ontzettende energieboost geven gedurende de dag. Er zijn verschillende manieren om je havermout klaar te maken. Je kan het met melk klaarmaken als een papje, maar je kan er ook heerlijke pannenkoeken van maken! Havermout kan je met alle soorten fruit eten, maar persoonlijk vind ik het toch wel het lekkerste met mango en aardbeien!

Snack met yoghurt en nootjes

Natuurlijk heb je altijd wel, net zoals iedereen, een momentje dat je echt zin hebt in iets om te snacken. Deze momenten komen meestal ’s avonds rond een uurtje of 21:00 uur. Dan kan je natuurlijk die superlekkere BonBonBloc pakken, maar oh dat zijn zoveel calorieën! Wat ik vaak doe is een schaaltje yoghurt pakken en daarin een mix doen (van bijvoorbeeld BitesWeLove) van nootjes. Dit kan ontzettend lekker zijn en vult vaak net dat ene gaatje in je maag die je had.

Ga sporten!

Meld je aan bij de sportschool in de buurt, ga hardlopen, meld je aan voor een teamsport. Doe wat je leuk vindt, maar beweging is zo belangrijk! Ik heb mijn passie gevonden in het hardlopen. Als je het nog nooit hebt gedaan, dan kan ik het je aanraden om het te gaan proberen!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?