Tips om het nieuwe jaar goed te beginnen
02 januari 2017 

Tips om het nieuwe jaar goed te beginnen

Feestje

Plan een nieuwjaars borrel/etentje met je vrienden! Bedank ze voor het afgelopen jaar en geef ze aan dat je blij bent dat ze er ook voor je zullen zijn in het nieuwe jaar. Drankje erbij en feestje 1 van het nieuwe jaar is officieel een feit!

Vakanties

Het is altijd fijn om ergens naar uit te kunnen kijken en wat is er fijner om uit te kijken naar een vakantie of weekendje weg, dus als het kan; PLANNEN!

Sporten

Jawel, het is weer tijd om serieus te gaan sporten. En ondanks dat het een beetje cliché is om dit direct in het nieuwe jaar fanatiek te gaan oppakken, kan het wel ontzettend lekker zijn. Ga daarbij ook gezond eten en het gevolg is dat je je snel energiek en vrolijk zult voelen. Heerlijk toch zo’n nieuw jaar!

Huis

Verander wat dingen in huis. Koop wat nieuwe accessoires. Het hoeft niet groots te zijn, maar met wat subtiele veranderingen kan het al aanvoelen als een nieuw huis.

Blij

Ga meer dingen doen die je echt blij maken! Zet deze dingen voor jezelf op een rijtje en plan ze vaker. Misschien dat je zelfs een vaste beste vriendinnendag wilt maken in de week/maand.

Kapper

Ga naar de kapper en doe eens gek! Geef jezelf een nieuw kapsel cadeau en begin het jaar qua uiterlijk gewoon eens lekker anders. Dit als gevolg dat je direct complimenten zal krijgen uit je omgeving en dat is toch heerlijk!

En vergeet geen selfie op social media te posten uiteraard.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?