Terugkomst backpacker: zo verwelkom je ze!
06 augustus 2015 

Terugkomst backpacker: zo verwelkom je ze!

Aankomst

Het leukste is om iemand van het vliegveld te halen en hier klaar te staan in de aankomsthal met een aantal dingen. Allereerst zijn ballonnen lekker feestelijk en bovendien goedkoop, dus je hoeft geen groot budget te hebben. Een andere aanrader is het maken van je eigen spandoek. Je kunt ervoor kiezen om een groot doek te kopen en hier zelf op te schrijven met speciale stiften, maar je kunt ook een spandoek bedrukken. Op deze manier ben je er minder tijd aan kwijt maar heb je toch iets origineels omdat wat erop moet staan door jou zelf bedacht is. Zou jij het niet geweldig vinden om bij aankomst een spandoek te zien dat speciaal gemaakt is voor jou met een leuke tekst? Een meer persoonlijk soort cadeau kun je niet bedenken.

Home sweet home

Eenmaal thuis kun je een surpriseparty organiseren en allemaal vrienden en familie uitnodigen. Versier het huis met ballonnen, sla wat lekker eten en drinken in en met wat leuke mensen heb je een ontzettend gezellig feest. Als je wil dat het echt een surpriseparty is, zorg dan dat iedereen verstopt is zodra jullie aankomen. Stuur bijvoorbeeld een berichtje naar iemand in het huis zodat ze op tijd weten dat ze zich moeten verstoppen en laat ze de lichten uitdoen. Zodra de backpacker binnenkomt is het een grote verrassing.

Houd er overigens wel rekening mee dat de backpacker waarschijnlijk moe is van de reis en vaak snel naar bed wil. Je kunt het dus ook klein houden en slechts een paar mensen uitnodigen. Om het nog leuker te maken kan iedereen een cadeautje meenemen. Een aanrader is een cadeaubon voor een fotoboek, want reizigers nemen nou eenmaal veel foto’s die zo mooi zijn dat ze deze voor altijd willen bewaren en dan is een fotoboek ideaal.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?