ROOM for thought

Wat een leuke ontdekking. Je kan nu je persoonlijke fotoalbum bijhouden op je telefoon of tablet door foto’s te maken op een willekeurig moment van de dag.

Hoe werkt het?
Elke dag krijg je een melding van de app, zodat je eraan wordt herinnerd om een foto te maken. Je krijgt een animatiefilmpje te zien en daarna wordt er tot drie geteld. Op drie wordt de foto automatisch genomen. Kies een leuke filter en voeg een boodschap toe. Nu kan je je foto uploaden in je persoonlijke album.

Privacy
Je kan er zelf voor kiezen of je je foto privé of openbaar wilt maken. Ook kan je je foto posten op social media. Het enige nadeel wanneer je je foto openbaar maakt is dat je de app toestemming geeft om gebruik te maken van je foto voor commerciële doeleinden. Wil je dit niet? Dan zet je je foto gewoon op privé.

Het is een leuke manier om bewust te worden van de dingen die je op een dag doet. Neem eens een kijkje in je fotoalbum als je al meerdere foto’s hebt gemaakt. Je zult zien dat er veel mooie, grappige, leuke, bijzondere en gekke momenten tussen zitten. Elke dag is anders. Begin nu je eigen fotodagboek bij te houden en leer te genieten van de kleine dingen! Dat zal veel mooie plaatjes opleveren.

Download hier de app, have fun!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?