Rimmel Lipstick Moinsture Renew
27 september 2014 

Rimmel Lipstick Moinsture Renew

De Rimmel Moisture Renew lipstick is hydraterend en daardoor erg fijn voor diegene die snel droge lippen hebben. Deze lippenstift bevat 3 moisturisers: collageen, polypeptiden en hyaluronzuur die zorgen voor gehydrateerde lippen. Een antioxidant-complex van vitamine A,C en E zorgt voor gladdere en zachtere lippen. De zonnefilter SPF beschermt je lippen tegen schadelijke UV straling.

Links de #360 As you want Victoria en rechts de #330 Sloane’s Plum

Wij testen twee lipsticks voor je uit de #360 As you want Victoria en de #330 Sloane’s Plum. Beide lipsticks geven een mooie glans en zijn super intens van kleur. Dit kom je eigenlijk eerder tegen in de duurde categorie lipsticks. Ze blijven beide redelijk lang zitten maar tussendoor bijwerken is nodig om heel de dag van je lipstick te genieten. Onze lippen voelden de hele dag zacht aan en de lipstick bleef lekker romig op onze lippen zitten. Een andere lipstick zal zijn best moeten doen om bij de glans en intensiteit van deze lipsticks in de buurt te komen. Kortom wij vinden het een hele fijne lipstick en zullen ze zeker vaker gaan dragen!

De moisture renew lipstick zijn er in 25 kleuren en zijn te koop in de drogisterij voor 10,99 euro.

Ga jij een kleur uit deze serie proberen? Wij zijn benieuwd wat jij van deze lipsticks vindt!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?