Reequest.com

Reequest.com is een online prikbord waar je met al je verzoeken terecht kunt. De site biedt vrouwen, maar ook mannen de gelegenheid om een foto te delen, waar andere reequesters weer op kunnen reageren. Dit maakt het veel makkelijker om bepaalde producten en diensten te vinden. Reequest helpt jouw vraag te delen met je vriendinnen en daagt daarbij andere Reequesters en bedrijven uit om jouw verzoek te beantwoorden.

Het is heel simpel. Zodra jij de schoenen die je zo graag wilt hebben ergens hebt gezien, maak je een foto en plaats je deze op de website. Anderen kunnen hierop reageren en op deze manier kom jij snel achter waar je ze kunt kopen. Deze verzoeken kunnen heel specifiek zijn. Van schoenen, tot tips voor een weekendje Maastricht: alles is mogelijk. De missie van Reequest is het zoekproces naar leuke deals te veranderen en het makkelijk te maken voor iedereen.

Op de website zijn verschillende categorieen te vinden, waar een Reequest geplaatst kan worden. De leukste hotspots en trendy restaurantjes kan je vinden bij food & drinks. En mooie bedden of terrasstoelen zijn te vinden in de categorie home & decoration.

Ben jij op zoek naar een bepaald product? Of wil jij gewoon inspiratie opdoen of weet jij het antwoord op andere Reequests? Neem dan een kijkje op Reequest.com en wie weet kunnen andere jou helpen of jij hen en daarmee wordt het zoeken voor iedereen makkelijker.

PS:
Tot en met 31 januari loopt er een winactie. Iedereen die een Reequest plaatst of een reactie op een andere Reequest geeft maakt kans op 1 van de 3 Fashincheques t.w.v. 100 euro.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?