Ingrediënten (6 personen):
- 1 blik gecondenseerde melk
- 1 blik slagroom (gebruik het lege blik van de gecondenseerde melk)
- 1 blik melk (gebruik het lege blik van de gecondenseerde melk)
- 2 mango’s (geschild en in stukjes gesneden)
Aan de slag:
Schil de mango en snij deze in stukjes. Pureer de stukjes mango, de gecondenseerde melk, slagroom en melk in een keukenmachine of blender tot een gladde en dikke massa. Verdeel de mousse over individuele schaaltjes en laat minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
Als je deze voor Pasen wilt maken, dan kun je het in een leuk paasvormpje gieten i.p.v. in bakjes en zo kun je hierin natuurlijk blijven variëren. Je kunt het voor het serveren nog versieren met bijvoorbeeld nootjes.
IJs variant
Wil je de mousse liever als ijs serveren, dan moet je de schaaltjes (met plastic folie bedekt) in de diepvries plaatsen. Laat het hier tenminste 6 uur in staan, dan heb jij in een handomdraai heerlijk ijs. Vrolijk Pasen!
Over de auteur
Ik ben Elsa en ik hou van het leven. En praktisch alles geeft me inspiratie; koken en dingen maken vind ik helemaal geweldig. Dat wil ik graag met jullie delen op VriendinnenOnline en ook op mijn eigen blog Elsarblog.com. Heel veel leesplezier!