Print-Knip-Klaar direct Download: Motivators voor 2015
03 januari 2015 

Print-Knip-Klaar direct Download: Motivators voor 2015

2015 is mijn jaar van. Vul maar in.

Nee, echt! vul maar in!!
Want waarom zou je wachten tot het je overkomt?! Jij mag het bepalen: wat wordt dit voor een jaar?! Welke doelen heb jij gesteld, welke dromen liggen nog onvervuld? Welke dingen moeten nu echt worden aangepakt, waarin wil jij veranderen? Je hebt vast wel een of meer goede voornemens voor 2015. En dat is geweldig! Want het is moeilijk op koers blijven als je geen bestemming hebt vastgesteld.
Motivators Karin Joan 1
Maar welke doelen we ook stellen, we hebben allemaal al eens ervaren dat het niet zo moeilijk is om enthousiast te zijn aan het begin van het jaar. Het is echter een stuk moeilijker om door te zetten naarmate het jaar vordert. De meeste goede voornemens blijken volgens statistieken in de eerste maand van het jaar al niet meer gehouden te worden. Maar daar gaan jij en ik niet aan mee doen! Afgesproken?! En deze makkelijke ZELFMAAKprojectjes gaan ons daarbij helpen.
Motivators Karin Joan 2
Ik heb deze motivatieteksten ontworpen zodat je ze kunt ophangen of neerzetten waar je wilt. Om je eraan te herinneren dat je een besluit hebt genomen en het niet los zult laten, totdat je jouw doel hebt bereikt! Aan het eind van dit bericht vind je de directe Print-Knip-Klaar download link, zodat jij ook zelf aan de slag kunt met deze zelfmakertjes.
Motivators Karin Joan 3
Print de motivators eenvoudigweg uit en plak ze op jouw muur of deur, zodat je iedere keer weer nieuwe moed vat om door te gaan wat je nu bent begonnen.
Wat wil jij?! Waar ga je voor?! Maar een nog belangrijkere vraag is: WAAROM?! Waarom wil je wat je wilt?! Die intrinsieke motivatie is de motor achter ons streven. Maar wanneer de weerstand oploopt, verliezen we ons WAAROM vaak uit het oog. En daarom maakte ik deze tekst:
Als je wilt stoppen, herinner je dan, waarom je bent begonnen!
Motivators Karin Joan 4
Bevestig deze motivator aan een foto die voor jou de bezieling toont van jouw WAAROM (voor mij zijn dat deze twee kanjers: mijn man en zoontje). Dit zal je helpen om vastberaden te blijven, ondanks alles! Gebruik voor de bevestiging lijm of een paperclip of een nietje of washi-tape.
Ik durf je voor 2015 deze voorspelling te doen: je zult weerstand ervaren in het streven naar jouw doelen! Soms zelfs flinke weerstand. Maar je moet op z’n minst voor jezelf besluiten en bepalen: HET GAAT MIJ LUKKEN!!!
Motivators Karin Joan 5
Print de motivators uit en lijst ze in. Zo heb je in een handomdraai een stijlvolle wanddecoratie die je kan helpen om die chocolaatjes te laten staan en je hardloopschoenen op te pakken. (die was voor mij! 🙂
Maar stel je voor dat het mij niet gaat lukken?! Stel je voor dat als ik de sprong waag, dat ik val!?!
Een ding is zeker: die voorstelling zal je al helemaal niet dichterbij je doelen brengen.
Mag ik een andere voorstelling voorstellen 😉 Stel je nu eens voor: dat je de sprong waagt en en dat je VLIEGT!!!
Erin Hanson is een jonge schrijfster die dit zo mooi in een gedicht heeft beschreven:
There is freedom waiting for you,

On the breezes of the sky,
And you ask “What if I fall?”
Oh but my darling,
What if you fly?

Motivators Karin Joan 6
Je krijgt de motivators als jpegs (afbeeldingen), zodat je ze kunt printen in het formaat dat jij graag wilt: klein voor in je portemonnaie of groot voor op de muur. Bepaal het gewenste formaat eenvoudigweg in een programma als Word of Pages.
Het is zo kostbaar als je geweldige mensen om je heen hebt, die jou begrijpen, in je geloven en je motiveren om je dromen te verwezenlijken. Maar niet iedereen heeft dat bijzondere voorrecht. Soms ziet niemand wat jij ziet en gelooft niemand wat jij gelooft. Maar laat dat geen reden zijn om niet te gaan, voor datgene wat jij voor ogen hebt. Je zult niet de eerste zijn die tegen alle verwachtingen in haar droom heeft verwezenlijkt. Soms moet je alles inzetten voor die ene droom die niemand ziet, behalve JIJ
Motivators Karin Joan 7
Wil je de motivators op stof of hout of bijvoorbeeld dit notitieboekje overbrengen? Dan zal dat meestal niet lukken in een printer. Deze tekst bracht ik over op dit notitieboekje mbv de Transfermarker. Lees meer over de Transfermarker hier.
Motivators Karin Joan 8
Ken jij iemand die deze motivator moet zien? Deel deze foto dan even via Facebook, Twitter of Pinterest.
Ik geloof dat we allemaal zijn gemaakt met een heel specifiek doel. En dat weet je: je voelt het, heel diep van binnen. Het heet PASSIE! Passie zit vaak verweven in een pakket van talenten en is het perfecte recept voor succes. “Wanneer je doet wat je doet met PASSIE, dan kan succes niet uitblijven. Zoek daarom je PASSIE en richt je daarop. “The things you are passionate about, are not random, they are your calling” (Fabienne Fredrickson)
Motivators Karin Joan 10
Plak een motivator op een patroonpapiertje vast met foamtape of foampads (verkrijgbaar in hobbywinkels en bij de Action). Zo voeg je snel een kleurtje toe aan jouw motivator. Ik gebruikte hier een patroonpapiertje met stevige schuine strepen. Maar iets met een bloemetje of stippen zou ook heel leuk werken.
Ambitie is de eerste stap, de tweede stap heet: actie! Bedenk dat een leeuw niet wakker ligt van de mening van schapen. 😉 Als jij geloof hebt voor jouw droom, ga er dan voor en laat je niet tegenhouden. She believed, She could, so SHE DID! (R.S. Grey)
Motivators Karin Joan 10
Print een motivator uit op stevig wit papier. De kleur bracht ik aan met stempelinkt: neem een make-up sponsje en dep die stevig in de stempelinkt. Wrijf het sponsje dan met ronddraaiende bewegingen vanaf de rand van het papier naar het midden toe. Zo krijg je de kleur van de inkt goed op het papier. Gebruik meerdere kleuren voor een fris effect. Om het kaartje mooi af te werken trok ik uit de losse hand met een fineliner een kaderlijntje langs de rand.
Motivators Karin Joan 11

Print de motivators rechtstreeks op patroonpapier voor een uniek effect. Snijd de tekst uit met een ruime marge aan de onderkant. Daar kun je nu extra decoratieve elementjes op aanbrengen. Bijvoorbeeld dit vlaggenslingertje.
Motivators Karin Joan 12
Om het vlaggenslingertje te maken, teken je een gebogen lijntje met een fineliner. Plak daar 3 zwarte vlaggetjes op. Op ieder vlaggetje plak je vervolgens een hartje met een klein stukje foamtape.
Ik hoop je deze keer genspireerd te hebben in zelfs meer dan alleen jouw creativiteit. En dit wil ik als laatste bij je achterlaten:
HET GAAT JOU LUKKEN IN 2015! Op zn minst moet je het proberen 😉
Motivators Karin Joan 13
Welke vriendin zou jij blij kunnen maken met deze motivator? Maak dit kaartje voor haar en vertel dat je in haar gelooft! Print de tekst op patroonpapier en plak deze met foamtape of foampads op een witte kaart. Plak een strookje van het patroonpapier aan de onderkant van de kaart. Teken een stippellijn aan weerszijden en werk de kaart af met een mini wasknijpertje.
Wat zijn jouw goede voornemens voor 2015 en welke motivators spreken jou aan? Laat een reactie achter onder dit bericht. Ik lees ze graag!
Klik om deze motivators te downloaden:
De andere motivators heb ik gedeeld met mijn nieuwsbrief-lezers. Je vind ze op mijn blog.
Ik wens je een geweldig 2015 waarin je jouw dromen waar zult maken.
Hartelijke groetjes
Karin Joan
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?