Polkadot inspiratie

Van deze stippen word je gegarandeerd blij. Of ga voor een ander patroon, zoals Schotse ruiten, zigzag of vissengraat streepjes. Of hang met kleurige stukjes masking tape allerlei foto’s, kaartjes, bloemen en teksten op. Wat je ook doet, mij heb je om. Ik ben helemaal voor het creëren van een inspiratievolle werkplek, want dat komt niet alleen je werk, maar zeker ook je humeur ten goede. Wil je een paar leuke spulletjes zien die ik de laatste tijd tegenkwam?

Polkadots inspiratie


1. Stippenslinger met een nautisch thema 2. Poster met inspiratietekst 3. Deze polkadot giraffe wil graag je nieuwe vriendje zijn 4. Boekenboompjes voor je favoriete boeken 5. LOVE dit kussen! (Maar hij is er ook in stippenpatroon hoor) 6. Vrolijk stippenlint voor al je creatieve projecten 7. Je theezakje kan in stijl uitdruipen 🙂 8. De liefste mand 9. Waarom doen deze potloden me aan Audrey Hepburn denken? En tenslotte, de stippen om op je muur te plakken.

Wat denk je, ga je ook voor stippen? Of iets anders? (Ook leuk!) Hoe zou jij je muur versieren?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?