Pastel in je interieur

Ik heb thuis zelf niet veel kleur in mijn interieur, maar pasteltinten vind ik wel erg mooi. Met pastelkleuren kun je vele kanten op, stoer gecombineerd met grijs, koperen accessoires, wat ruiger hout en industriële lampen. Of juist heel lief met wit, licht bruin, zachte stoffen en veel bloemen. Ook één pastelkleur als accentkleur vind ik erg mooi, subtiel en toch net even anders. Naast pastelkleuren voor de woonkamer zijn deze kleuren ook erg geschikt voor de kinderkamer. Daar zal ik de volgende keer meer voorbeelden van laten zien, nu eerst een mooi voorbeeld voor de woonkamer.

pastel-kleuren-inrichting

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?