Overspel - Tatiana de Rosnay
31 augustus 2014 

Overspel - Tatiana de Rosnay

De 50 jarige Hlne is de perfecte huisvrouw: ze heeft een rijke man, is zorgzaam, heeft geslaagde kinderen en ze mag zichzelf al oma noemen. Op een dag ontmoet ze bij haar auto een vreemde en ondanks haar rustige leven besluit ze hem op te zoeken. Voordat Hlne het doorheeft, deelt ze de lakens met een man waar ze de naam niet van weet. Het is een geweldige ervaring totdat ze merkt dat de man tijdens de daad is gestorven. Ze slaat op de vlucht, maar ontdekt later die dag dat ze haar tas in het appartement van haar slippertje heeft laten staan. Door deze fout wordt ze achtervolgd door haar geheim en dit drijft Hlne tot het uiterste om haar eigen rustige leven te behouden.

Tatiana de Rosnay heeft een duidelijke schrijfstijl waardoor ‘Overspel’ makkelijk leest. Vanaf de eerste pagina zit je in het verhaal dat je meeneemt naar het leven van Hlne, de vrouw die opeens alles doet wat niemand van haar verwacht. De schrijfster laat zien hoe door n misstap een heel leven op zijn kop kan komen te staan. Het is af en toe ongeloofwaardig dat een vrouw als Hlne in bepaalde situaties belandt, maar het maakt ook duidelijk dat sommige dingen iedereen kunnen overkomen. ‘Overspel’ is spannend genoeg om te blijven lezen, maar laat je niet nagelbijtend op het puntje van je stoel zitten. De ontknoping van het boek is verrassend en laat je zeker even nadenken wat er nu werkelijk met deze perfecte huisvrouw is gebeurd.

‘Overspel’ is hier te koop voor 15,-

Overspel - Tatiana de Rosnay

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?