Onzekerheid op werk in deze Corona tijd
16 april 2020 

Onzekerheid op werk in deze Corona tijd

Onzekerheid ervaren in tijden van Corona. Je bent niet de enige. Er zijn genoeg anderen die in het werk onzekerheid ervaren en niet altijd weten hoe ze ermee om kunnen gaan. 

Twijfel

Ik was zelf afgelopen tijd ineens aan het twijfelen of ik nog wel gewoon door kon gaan met wat ik allemaal deed. Kon ik nog adverteren voor mijn webinar en loopbaanprogramma's onder de aandacht brengen terwijl er zoveel speelt nu. Was het niet gepaster om me maar even stil houden op social media? Ik vond het lastig.

Nu gaf ik laatst de mogelijkheid om een gratis loopbaan-inspiratiegesprek aan te vragen en wat bleek; in no time waren alle plekken vol! Dus er waren wel degelijk mensen ‘gewoon’ met hun loopbaan bezig. 

NIVEA

Daarnaast hield ik natuurlijk contact met mijn loopbaancliënten ten en ook bij hen bleek de wereld niet stil te staan en zijn ze nog aan het werk en daarnaast dus ook lekker bezig met hun traject. De les die ik hieruit trok: Niet Invullen Voor Een Ander, oftewel NIVEA. Het blijft een uitdaging…

Hoe is dat bij jou?

Heb jij afgelopen tijd dingen niet gedaan, gevraagd, gezegd omdat je dacht dat de ander dat nu misschien niks zou vinden? Ik ben benieuwd. Leuk als je dat hieronder deelt.

Succes met alles in deze tijd enne…. vergeet dus die ‘nivea’ niet.
 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?