Onzekerheid op werk in deze Corona tijd
16 april 2020 

Onzekerheid op werk in deze Corona tijd

Twijfel

Ik was zelf afgelopen tijd ineens aan het twijfelen of ik nog wel gewoon door kon gaan met wat ik allemaal deed. Kon ik nog adverteren voor mijn webinar en loopbaanprogrammas onder de aandacht brengen terwijl er zoveel speelt nu. Was het niet gepaster om me maar even stil houden op social media? Ik vond het lastig.

Nu gaf ik laatst de mogelijkheid om een gratis loopbaan-inspiratiegesprek aan te vragen en wat bleek; in no time waren alle plekken vol! Dus er waren wel degelijk mensen ‘gewoon’ met hun loopbaan bezig.

NIVEA

Daarnaast hield ik natuurlijk contact met mijn loopbaanclinten en ook bij hen bleek de wereld niet stil te staan en zijn ze nog aan het werk en daarnaast dus ook lekker bezig met hun traject. De les die ik hieruit trok: Niet Invullen Voor Een Ander, oftwel NIVEA. Het blijft een uitdaging…

Hoe is dat bij jou?

Heb jij afgelopen tijd dingen niet gedaan, gevraagd, gezegd omdat je dacht dat de ander dat nu misschien niks zou vinden? Ik ben benieuwd. Leuk als je dat hieronder deelt.

Succes met alles in deze tijd enne…. vergeet dus die ‘nivea’ niet.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen