Nog meer sap en vitamines uit fruit en groenten.
07 augustus 2014 

Nog meer sap en vitamines uit fruit en groenten.

Meer vitamines en sap
Met Infiny Press Revolution maak je heerlijke fruit en cocktail smoothies. Dankzij de langzaam roterende schroef worden groenten en fruit gelijkmatig geperst. Dankzij de innovatieve slowjuicetechniek komt er minder warmte vrij en komt het sap minder in contact met zuurstof. Hierdoor blijven er meer belangrijke voedingsstoffen bewaard. Vergeleken met standaard sapcentrifuges zorgt de technologie achter de Infiny Press Revolution voor 35% meer sap, 30% meer vitamine C en 75% meer anti-oxidanten1.
Lekker variren
Met deze machine kan je natuurlijk heerlijke variaties maken. Je hebt drie vulingangen en twee filters van roestvrij staal.
De oranje filter voor sap en smoothies: iedere fruit- en groentesoort – hard, zacht – kan met deze filter direct worden uitgeperst. En waarom geen kruidensap? Ook tarwe of gerst toevoegen aan fruit is heerlijk gezond, zoet en trendy.
De rode filter voor coulis en sauzen: de langzaam roterende schroef haalt het allerbeste uit voedsel door zoveel mogelijk pulp te behouden voor een zachte coulis of saus vol met smaak. Afvalproducten zoals pitten worden continu en gelijkmatig verwijderd.
Of je nu van simpele of complexe sappen houdt: de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan bijvoorbeeld een appel-, sinaasappel- en wortelsap maken. Of voor directe energie voeg je een banaan-, appel- of kiwi toe. Verras je vriendinnen eens met een paars aperitief van biet, knoflook, sinaasappel en ui.
Gebruik
Verder is deze machine erg stil, compact en schoon. Tussen twee persbeurten is het alleen nodig de Infiny Press Revolution even af te spoelen. Alle overige onderdelen zijn vaatwasmachine bestendig. Dus als jij naar je werk gaat doe je hup alles in de vaatwasser en als je thuis komt, maak je gewoon weer een verse nieuwe sap!
Prijs en verkrijgbaarheid
De Infiny Press Revolution van Tefal is verkrijgbaar bij onder andere Media Markt, Saturn, BCC, Harense Smid, Its, Coolblue, Mikro-Electro, Bol.com, Wehkamp en Fonq. De geadviseerde verkoopprijs bedraagt 219,95.
Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?