N'MOUR switch your dress to impress
15 juli 2014 

N'MOUR switch your dress to impress

De collectie bestaat uit 5 basis items, drie tops en twee jurkjes. Deze basics personaliseer je vervolgens met steentjes, studs, spikes en 10 verschillende handgemaakte schouderaccessoires, die je eenvoudig aan de kledingstukken kunt bevestigen. In totaal kun je meer dan 65 verschillende combinaties maken binnen decollectie. De in het oog springende handgemaakte schouderaccessoires zijn unieke ontwerpen van verschillende materialen als leer, veren, kettingen, kralen en spikes en super easy aan te brengen met een eigen kliksysteem. Zo maak je altijd in een handomdraai de outfit die past bij dat moment.


De ontwerpster Shaneka Neymour heeft haar roots in de Bahama’s liggen maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Haar inspiratie vindt ze op de meest uiteenlopende plaatsen, maar het uitgangspunt is altijd: opposities attract. Masculine/feminine, zoet/pittig, leer/satijn, fijntjes/robuust, uitbundig/ingetogen. Dit zie je terug in haar designs die haar achtergrond combineren met een grote liefde voor hardcore glamour.


Dus wanneer scoor jij deze outfit? Wij vinden het echt een musthave!

Bestellen doe je hier: www.nmour.com


Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?