Nieuwe vriendinnen in Zeeland vond Melisande op VriendinnenOnline
05 oktober 2022 

Nieuwe vriendinnen in Zeeland vond Melisande op VriendinnenOnline

Wij spraken met Melisande, een leuke meid van 41 jaar. Ze was op zoek naar nieuwe vriendinnen in Zeeland nadat ze in 2018 weer in Nederland is komen wonen. Deze vriendinnen heeft ze gevonden via VriendinnenOnline. Haar ervaring en verhaal deelt ze vandaag met ons.

Hoe is het avontuur op ons platform voor jou begonnen?

Ik zag op Instagram reclame voorbij komen en dacht toen 'hé dat lijkt me leuk'. Het was vrij eenvoudig om een profiel aan te maken. 
ik ben al jaren vrijgezel en had al de nodige ervaringen met allerlei datingsites, maar dit was super relaxed en makkelijker omdat ik naar een maatje zocht en geen verwachtingen had. Ik had er gewoon een heel ander gevoel bij!

Hoe verliep het contact met andere dames voor jou?

Volgens mij na een weekje ongeveer had ik de eerste connecties gelegd. Dat waren in totaal ongeveer vijf meiden. Dat vond ik eigenlijk gewoon heel leuk, niet perse spannend ofzo. Dat komt ook omdat het geen zoektocht naar een partner is, maar gewoon naar nieuwe vriendinnen en dat maakte voor mij de drempel heel laag.

Hebben jullie vanuit het platform ook afgesproken met elkaar?

Jazeker, ik heb met drie meiden daadwerkelijk afgesproken en met die drie meiden ben ik nu bevriend!
 Dat was na ongeveer twee tot drie weken na het eerste contact en het waren allemaal 1-op-1 afspraken. Met één dame ben ik gaan wandelen, met de andere heb ik geluncht en met de derde gedineerd!
 Met alledrie had ik een klik, werd er veel gelachen en heb ik leuke gesprekken gevoerd.

Wat leuk om te horen! En hoe is het contact nu?

Met alledrie heb ik wel dagelijks of wekelijks contact en spreken we af als het uitkomt en daar geniet ik ontzettend van. Ik miste het om vriendinnen in de buurt te hebben en ik ben er echt rijker door geworden!

Heb je nog tips voor andere meiden die twijfelen om zich aan te melden?

Jazeker, gewoon aanmelden op Vriendinnenonline.nl. Het is wel overduidelijk dat er genoeg meiden zijn die nieuwe contacten zoeken, of je nou in een grote stad of in een dorp woont, leuke meiden zijn er overal!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?