Mindfulness als basis voor succes
27 mei 2015 

Mindfulness als basis voor succes

méJe kunt van alles gaan doen, alleen de valkuil is dat je jezelf op de automatische piloot zet en dan doe je betekenisloze actie. De basis van succes, energie en flow in je werk en leven is rust en kalmte in jezelf. Hiermee kom je door elke crisis heen, want in de basis heb je een kalmte nodig. Prikkels van buiten hebben dan geen vat op je, en je wordt minder snel van je pad afgebracht. Je vergroot je bewustzijn en je gaat je na een tijd veel zekerder voelen. Kun je je voorstellen wat dit met je uitstraling doet?

Hoe krijg je nu die rust en kalmte in jezelf? Topsporters, CEO’s en veel wereldsterren, die presteren onder grote druk, weten dit. Wat zij doen? Zij doen aan dagelijkse meditatie. Zij maken dan connectie met hun diepste van binnen, hun ZIJN.

Je ZIJN is die zachte stem van binnen die jouw antwoorden heeft. Door de drukte van de dag, en de gedachten die je de hele dag bezig kunnen houden, vergeet je daar nog wel eens naar te luisteren. Heb jij een connectie met je ZIJN, dan heb je een basis van kalmte. De prikkels van buiten brengen je dan niet van je pad. Je voelt jezelf zekerder en je bent onafhankelijk. Je geniet meer van wat er nu gebeurt.

Die basis van rust en balans gun ik jou ook! Als cadeau geef ik je hierbij een link naar mijn 3 minuten adem ruimte meditatie.
Een meditatie die je tussendoor kunt doen als je merkt dat je je onrustig voelt. Download de meditatie en zet deze op in de auto, thuis of op je werk voor een rebalance van jezelf. Klik hier voor de 3 minuten Adem Ruimte.

Ik ben heel benieuwd wat jouw ervaring is en zou het leuk vinden als je dit deelt in het reactieveld hieronder!Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?