Make-up trends lente 2015

Een zeer opmerkelijke trend voor de kleurige lente is de bruine oogschaduw. Het runway seizoen zat vol met show (Gucci, Armani en Cavalli om er maar een paar te noemen) waar de bruine oogschaduw een grote rol speelde. Je kunt hem heel dik aanbrengen waardoor je vooral donkere ogen nog meer accentueert, maar je kunt hem ook dunnetjes aanbrengen waardoor je vooral een open blik krijgt.

Kleurige eyeliner

Het tegenovergestelde van de bruine oogschaduw is de trendy, kleurige eyeliner. Hoe kleuriger hoe beter geldt voor deze trend! Het heeft een beetje een pop-art, stripboek achtige vibe waardoor je meteen de sfeer van de lente voelt. Je hoeft bij deze trend niet te gaan voor de traditionele eyeliner. Onder andere Dior en Fendi gaan dit seizoen voor eyeliner stickers en lipstick voor op je oogleden.

No-make-up

Een make-up trend die je eigenlijk beter een no-make-up trend kunt noemen zagen we vorig seizoen op de catwalk van Marc Jacobs. Hij stuurde zijn modellen ‘bijna’ make-up loos de catwalk op. Het enige wat je voor deze look nodig hebt is een lichtroze lipstick die je dunnetjes aanbrengt op je lippen. Wil je niet geheel zonder make-up gezien worden dan kun je ook altijd een beetje blush aanbrengen. Maar bij deze trend is het credo toch echt: less is more!

Smokey eye

Naast deze nieuwe trends kunnen we deze lente nog steeds fashionable over straat met een smokey eye en een gebronsde huid. Welke trend je ook kiest, let er vooral op dat je hem aan je huid aanpast. Dit kun je doen door de oogmake-up eerst op je hand te testen en foundation op je kaak. Let er ook op hoe het licht valt, niemand wil de lente tegemoet glimmen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?