Local Goods Market

Afgelopen zaterdag bracht ik voor het eerst een bezoek aan de Local Goods Market. Deze editie stond in het teken van hout. Al het moois dat Amsterdam te bieden heeft op het gebied van hout was vertegenwoordigd op de markt. Zo kon je onder andere de houten fietsen van Bough Bikes, de lasersnijdkunsten van het Open Design Centrum en de handgemaakte meubelen van Holyscrap bewonderen. Stuk voor stuk prachtig vakmanschap en dat allemaal lokaal!

local goods market thema hout

Natuurlijk was er ook genoeg ruimte voor overig lokaal talent en vakmanschap. Zo was de hippe kledingwinkel The Darling aanwezig op de markt met hun prachtige kleding en accessoires en ook de geweldige truien van Geiten Wollen Shirts van 100% biologisch katoen trokken de aandacht van vele bezoekers. Bij de kraam van Dumpies waren de leukste knuffels, sloffen en mutsen van gerecycled textiel te vinden en direct daarnaast stond Wool & Water met handgemaakte vlinderdasjes.

dumpies en wool&water

Naast bovengenoemde stands was er ook genoeg lekkers te proeven. Yogi & Yousef was aanwezig met heerlijke dadels die de bezoekers mochten proeven. Ook VanBoef was van de partij met hun ambachtelijke worsten en bij de stand van Atomic Spices lagen de heerlijkste kruiden uitgestald.

De Local Goods Market wordt met grote regelmatig georganiseerd in De Hallen in Amsterdam. Een perfecte locatie voor deze markt vanwege de industrile uitstraling van deze oude tramremise en in de nabijheid van al het heerlijks dat de Foodhallen te bieden heeft.

de hallen ingang


Er waren teveel stands aanwezig om alle aanbieders hier te vermelden, maar voor een overzicht van de aanwezigen en voor meer informatie over de volgende edities kun je de website van de Local Goods Market bezoeken. De Local Goods Market is absoluut een bezoek waard voor iedereen die gek is op unieke en handgemaakte producten. De volgende editie van de Local Goods Market vindt plaats op zaterdag 6 december in De Hallen in Amsterdam. De eerstvolgende thema editie wordt georganiseerd op zaterdag 20 december en zondag 21 december en staat helemaal in het teken van Kerst.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?