Leuke kapsels voor oud en nieuw!
29 december 2018 

Leuke kapsels voor oud en nieuw!

Voor deze haar ideetjes moet je wel (half)lang haar hebben, want hoewel wij erg fan zijn van een leuk kort kapsel is het lastiger om daar veel verschillende modellen mee te maken. Vandaar dat we ons in dit blog richten op kapsels met wat langer haar.

Krullen

Als je haar stijl is, dan is het erg leuk om er tijdens een feestelijke avond krullen in te maken. Zelf als je haar wat futloos of dun is, kun je er door het maken van krullen een fancy twist aan geven. Besef je wel op dat je haar door het maken van krullen wat korter wordt, maar dit mag de pret niet drukken. Er zijn veel verschillende technieken om je haar te krullen, met een krul- of een stijltang, maar je kunt het ook krullen zonder je haar te verwarmen. In dit artikel tonen ze 7 verschillende manieren voor het krullen van je haar.

Knot

Niet teveel tijd, maar wel fancy voor de dag komen? Dan is een knot erg geschikt. Wij zijn er gek op, want een strakke nette knot geeft je een wat chiquere uitstraling, terwijl een nonchalante knot juist weer een speels effect heeft. Je kunt dus alle kanten op. En heb jij wel eens gehoord van een ‘donut’ voor in je haar? Daarmee kun je je haar wat dikker laten lijken en een perfecte ronde knot creëren. In dit filmpje laat deze beautyvlogger zien hoe je een snel een lage nette knot kunt maken, voor als je niet zoveel tijd hebt maar wel een feestelijke kapsel wilt maken!

Extra haar

Heb jij dun haar of wil je het graag wat langer hebben?! We snappen je helemaal! De meeste tutorials op YouTube zijn gemaakt door vrouwen met mooi en dik haar, daarbij staat natuurlijk elk kapsel prachtig. Maar je kunt je haar ook zelf wat verlengen of voller maken, door bijvoorbeeld extensions of flip-in hair te gebruiken. Deze kun je zo in en uit je haar ‘clippen’ of schuiven en je krijgt direct een volle bos haar. Via de website oxyextensions.nl kun je deze bestellen en ze zijn in elke haarkleur te bestellen. Super leuk voor een (oud en nieuw) feestje natuurlijk!

Vlecht

Een vlecht kun je eigenlijk met elk type haar wel maken, onafhankelijk of je dik, dun, lang of halflang haar hebt. Door je haar te vlechten geef je er direct een feestelijke uitstraling aan en ook met een vlecht kun je weer alle kanten op. Wat dacht je van een visgraatvlecht, een schuine vlecht, een gedraaide vlecht, een vlecht met een knot, een boho vlecht… het is teveel om op te noemen. Hieronder zie je een voorbeeld hoe je in een paar stappen een mooie vlecht-staart combinatie kunt maken.

Tips!

Ben jij nog niet zo handig in het maken van allerlei kapsels bij jezelf, maar wil je hier wel wat beter in worden? We feel ya! Het helpt echt om eens op youtube naar tutorials te kijken, waarin je ongetwijfeld het kapsel naar keuze kunt vinden en hopelijk met een beetje oefenen ook zelf na kunt maken. En heb jij last van pluizig of statisch haar in de winter? In dit artikel geven we je 6 tips tegen statisch haar.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?