Leef met passie

Om achter jouw passie te komen, moet je nagaan wat jouw unieke kwaliteiten zijn. Bepaal waar jij goed in bent en waarmee je anders bent dan de rest. Natuurlijk zal je passie niet uniek zijn en zullen velen die passie met je delen maar dit zijn geen concurrenten, het zijn jouw medestander die jou kunnen helpen te laten groeien.

Visiebord
Ontwikkel je passie door naar je dromen toe te leven. Je kan eventueel een visie bord maken waarop je aangeeft, hoe jij jezelf ziet over vijf jaar. Hoe zou je willen dat je leven er dan uitziet? Je verzamelt allerlei items waarvan jij gelukkig wordt. Denk aan een huis, kinderen, salaris, knip dit uit en plak dit dan op jouw bord. Hang het bord op een centrale plek in je huis. Zo wordt je elke keer herinnert aan jouw passie. Wat jou vervolgens weer inspireert. Natuurlijk kan je er in de loop van de tijd ook dingen bijplakken of eraf halen. Zolang het maar een bord blijft waar jij blij van wordt.

Dreams follow them they know the way….

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?