Ladytalk goes Leiden

Leiden

Op 30 en 31 oktober kun je het mooie, historische Leiden ontdekken aan de hand van onze shoproute. En, we moeten eerlijkheidshalve bekennen, we hebben zelden zon ontzettend verrassend, origineel en gevarieerd aanbod gehad! De winkels die deze editie in Leiden meedoen op de shoproute zijn allemaal heel bijzonder. En daarbij komt ook nog dat het aanbod meer dan uniek is! Van een parfum experience en muziek tot koffiebranden, Deense hapjes en een krijtverf workshop. Alles komt voorbij! Natuurlijk kun je ook weer rekenen op diverse kortingen, professionele visagie en gedegen styling advies. We sluiten af met een heerlijke borrel en huisgemaakte tapas!

Dus als jij Leiden op een unieke manier wilt ontdekken, mag je deze Shopping Experience eigenlijk niet missen. Het wordt een beleving!

Boek nu je Shopping Experience Leiden met korting via vriendinnenonline. Meld je aan via Ladytalk.nl, gebruik kortingscode ‘vriendin‘ en profiteer gelijk van 15% korting per persoon!

Op de site van Ladytalk geven de mensen achter Leiden Shopping alvast wat meer informatie over shoppen in Leiden. Leuk om alvast te lezen!

Dus, nodig je vriendinnen uit, geef een Shopping Experience cadeau, verwen je moeder of je zus, of doe eens iets anders dan anders met je collegas. Ontdek een nieuwe stad en we maken van shoppen een beleving!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?