Te leuk om te sturen naar een vriendin of andere dierbare: deze knuffelkaart!
31 mei 2021 

Te leuk om te sturen naar een vriendin of andere dierbare: deze knuffelkaart!

Wij zijn echt gek op ‘echte’ kaartjes versturen. Een verjaardag, geboorte, verhuizing, hart onder de riem, geluksmomentje, beterschap, huwelijk… noem het maar op. Er zijn zoveel gelegenheden om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt en een kaartje in de brievenbus is zoveel leuker om te ontvangen dan een appje. Toch?!

Het is soms best lastig om leuke en originele kaarten te vinden. Totdat we deze tegenkwamen; de knuffelkaart! Wij vinden ze heel leuk en willen het graag met jullie delen, zo kun jij ook een goede vriendin, buurvrouw, oma, zus of een andere dierbare een origineel kaartje versturen als je wilt. En extra geschikt voor in deze Corona-tijd omdat je elkaar niet fysiek kan knuffelen.

Het ontstaan van de kaarten

We spraken met Camilla, de bedenkster van deze creatieve kaarten, over hoe zij op dit idee gekomen is: “Het idee van de knuffelkaarten ontstond ongeveer twee maanden geleden. Een familielid van een lieve vriend werd erg ziek, en ik wist dat hij op dat moment echt een warme omhelzing kon gebruiken. Door de huidige maatregelen kon ik deze niet geven, en besloot ik een ‘knuffel per post’ te ontwikkelen. Zodoende zijn deze knuffelkaarten ontstaan. Op het moment zijn er zes knuffelaars, maar ik ben dit weekend verder gegaan om nieuwe te tekenen, dus die worden binnenkort aan de collectie toegevoegd! Ik hoop met de kaarten dat anderen ook naar hun dierbaren een knuffel op de post kunnen doen en zo anderen blij maken.”

De knuffelkaart is extra groot (A5 formaat) en kost € 5,95. Wil jij er 1 of een setje bestellen? Dat kan via de site van Knuffelkaart!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?