Het gouden uurtje voor mooie foto's!
06 augustus 2019 

Het gouden uurtje voor mooie foto's!

Midden op de dag schijnt de zon het felst. Dat licht maakt je foto flets. Dat wil je het liefst voorkomen. Tijdens het gouden uur, ook wel het magische uur genoemd, kan je de mooiste foto’s maken. Het gouden uur is het eerste en het laatste uur van de dag dat de zon schijnt. Op dit moment is het licht het mooiste om te fotograferen. Denk aan prachtige kleuren in de lucht, zacht licht, langgerekte schaduwen en alles krijgt een gouden randje.

Wanneer is the golden hour?

Wil je weten wanneer het gouden uur begint? Op de site golden hour kan je zien hoe laat het gouden uur begint op elke locatie. Het zachte licht is erg mooi bij portretfotografie en de adembenemende kleuren in de lucht zorgen voor een mooi schouwspel. Dus het gouden uurtje is ook perfect voor landschapsfotografie.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen