Het boek zonder tekeningen - B.J. Novak
24 april 2015 

Het boek zonder tekeningen - B.J. Novak

Zo begint begint dit boek. Als moeder en als juf in het basisonderwijs ben ik verzot op jeugdboeken en met name prentenboeken. Net als kleine kinderen kan ik echt genieten van mooie prenten en rijk gekleurde illustraties. Hoe kan het dan dit ik dit boek een grote aanwinst voor onze boekenkast vind? Ik heb het gewonnen met een winactie van AKO op Facebook. Het is in 1 woord; hilarisch!

auteur b.j. novak van Het boek zonder tekeningen

Een poos geleden zag ik dit, van origine Engelstalige, boek al voorbij komen. De auteur van dit grappige kinderboek, B.J. Novak is beter bekend als acteur in oa. The Office en stand-up comedy komiek. Hij studeerde Spaans en Engels aan Havard University. Na het behalen van zijn diploma in 2001 heeft hij zich vooral gericht op mijn acteerloopbaan. In 2014 zijn zijn twee eerste boeken uitgekomen, naast dit kinderboek (The Book With No Pictures) heeft hij ook een verhalenbundel uitgebracht. Sinds begin van dit jaar is het in het Nederlands vertaald en verkrijgbaar bij de boekhandel.

Het boek zonder tekeningen is ook besproken in het boekenpanel van de Wereld Draait Door.

Op zoek naar een hilarisch boek, dat van het voorlezen een komisch schouwspel maakt? Dan is dit je boek!

Ben je nog niet overtuigd, kijk dan dit filmpje waarin Wim Helsen het boek voorleest of bekijk het Engelstalige filmpje waarin de auteur zelf het “Book With No Pictures” voorleest.

cover het boek zonder tekeningen b.j. novak

Geschikt vanaf kleuterleeftijd en leuk tot ongeveer 9 jaar.

Het boek zonder tekening is oa. hier te koop voor 12,50.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?