Gids in de afslankjungle

Het aanbod in afslankmogelijkheden is zo groot dat je makkelijk verdwaalt in de wirwar van mogelijkheden. Zo ondervonden wij; Barbara en Marieke. Wij ‘uit-eigen-ervaring-deskundigen’ hebben daarom de site www.slankenlijn.nl opgericht.

Onze eigen zoektocht
Zelf waren we regelmatig zoekende hoe we toch weer eens wat kilo’s konden afvallen. Natuurlijk weten we dat gezond eten en veel bewegen goed is, en toch zou het zo fijn zijn als er andere opties zijn die helpen het afslankproces te versnellen!

Zo lonkten ook de TelSell reclames en meer van die ‘te mooi om waar te zijn’ verhalen. En ja, ook wij weten best dat 5 kilo afvallen best heel veel is en niet per se gezond. En dat de kans groot is dat je na het dieet weer net zo snel 7 kilo eraan hebt plakken… Maar toch, met onze dikke billen op de bank, wekte het toch onze nieuwsgierigheid…..

Dus even ‘googlen’ op ervaringen met bijvoorbeeld dat artisjokkenspul…. we werden er niet wijzer van. Wat is nu echt en wat is nu een TelSell recensie? Of je moet eerst ingewikkeld inloggen op een forum en dan weer lang zoeken voordat je een opmerking over dat spul hebt gevonden. Waar je dan vervolgens dan toch niet echt veel wijzer van bent geworden.

“Dat moest echt beter en leuker kunnen!” dachten wij. Dus nu ruim een jaar geleden zijn we begonnen met de bouw van de site. Heel spannend allemaal, maar ook zo ontzettend leuk! Het was een grote klus, maar we hebben er ook echt iets moois van gemaakt (laten maken)!

Welke afslankmethode past bij jou?
Veertig procent van de Nederlanders doet af en toe aan de lijn, blijkt uit onderzoek. Dat zijn zeven miljoen mensen die gewicht willen verliezen en die allemaal op zoek zijn naar die ne goede manier. En wij zijn er van overtuigd dat ieder mens daar weer een eigen ideale oplossing voor heeft.

Voor de n werkt een (crash) dieet fantastisch, voor een ander geven afslankpillen net een extra zetje, en weer een ander gaat als een malle sporten. Of denk ook aan acupunctuur, mentale diten of nog makkelijker; we laten het vet gewoon wegzuigen!

Op Slankenlijn.nl hebben we daarom zoveel mogelijk afslankproducten en -methodes verzameld en deze in overzichtelijke categorien gezet. Daarbij hebben we een Advies op Maat tool, waarmee je makkelijker de voor jouw relevante opties kan selecteren.

Daarnaast hebben we vrolijke, herkenbare en leerzame blogs van echte deskundigen en ervaringsdeskundigen, en een forum waar iedereen zijn vragen en/of ervaringen kan delen.

Wil jij jouw (online) vriendinnen helpen? En sparen voor leuke cadeaus?
We willen heel graag de chte afslankervaringen bij ons op de site, zoveel mogelijk. Nu staan er nog veel te weinig recensies bij alle producten en diensten en kunnen we ook nog geen serieuze top 10 lijstjes samenstellen. Wil jij helpen om elkaar te helpen? Deel dan graag je eigen afslankervaringen met ons onze site. Wat werkte wel of juist helemaal niet voor jou?

Wanneer je een account aanmaakt/inlogt in Mijn Slank en Lijn, spaar je bij elke geschreven recensie automatisch 100 punten en kan je al snel iets leuks uitzoeken in onze shop! (Deze shop gaan we binnenkort nog aanvullen met veel meer leuke producten.)


WIN! Maak kans op deze tas van Dyanne Beekman
Wanneer je nu een recensies schrijft, maak je bovendien (tijdelijk) kans op deze mooie Bubblebag van Dyanne Beekman! Kijk snel op de site voor de voorwaarden: www.slankenlijn.nl!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?