Gebruik jij ze al?

Studies hebben aangetoond dat vrouwen die gebruik maken van vibrators een beter seksueel leven hebben. Het kan de passie in je relatie weer doen opbloeien. Dus heb jij er al 1 in huis?

Wij vinden onderstaande 3 exemplaren echt een kunstwerkje. Want welke vrouw komt nu klaar van een lelijk stuk plastic dat er niet uit ziet, niet lekker trilt en bovendien vaak vol gevaarlijke stoffen zit?

Uit eigen ervaring weten we dat de Lelo vibrators erg vrouwvriendelijk en vooral erg lekker zijn en gemaakt zijn van body safe PC ABS/siliconen. Ze zijn wat prijzig, maar voor een goed orgasme heb je wel wat over toch?

Lelo Ora
Hou jij van oraal bevredigd worden? Dan is deze Lelo Ora echt iets voor jou. Balletjes roteren achter de 100% waterdichte siliconen buitenkant. De bewegingen geven je dezelfde golven van extase waarvan tijdens orale seks genoten wordt, je kan kiezen uit 10 gevarieerde stimulatie patronen. Kosten: 119 euro.

Lelo Soraya
Deze vibrator heeft drie standen en 8 verschillende vibraties. De Lelo Soraya is waterproof en dat maakt haar geschikt voor een ontspannende, of misschien juist spannende, escapade in het water. Of je haar nu meeneemt onder de douche, of in bad, Soraya zal je zeker niet teleurstellen. Kosten: 129,95 euro.

Leo Tiani 3
De Leo Tiani 3 wordt gedragen door vrouwen tijdens de seks. De krachtige vibraties zorgen voor een doelgerichte sensatie op de clitoris. De Lelo Tiani 3 is waterproef, oplaadbaar en is uitgerust met de revolutionaire SenseMotion technologie en heeft een draadloze afstandsbediening. De afstandbediening houd je in de hand en hoe harder je schut, hoe harder je vibrator beweegt. He…..houd eens op met schudden ;). Kosten 114,95.

Ps:. ze zijn allemaal fluisterstil…..wel zo fijn als je je ongestoord wilt genieten 😉

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?