Ga op wereldreis tijdens de Vakantiebeurs
09 januari 2015 

Ga op wereldreis tijdens de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs vindt plaats op 14 t/m 18 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Op deze beurs kan je allerlei informatie krijgen omtrent reizen. Er zullen reisleiders en lokale bewoners van diverse bestemmingen aanwezig zijn. Laat je door de reisprofessionals informeren en stel vragen, op deze manier krijg je een goede indruk van wat je van een bestemming kan verwachten.

Naast het rondlopen tussen alle stands kan je ook genieten van exotische muziek, meedoen aan activiteiten en lekker eten. Het is de bedoeling dat je de vakantiesfeer gaat ervaren. Door aan de activiteiten mee te doen lijkt het alsof je al op je vakantiebestemming bent. Zo kan je wandelen door de woestijn, op de Noordpool en een jungle. Verder is er een kooktheater, bioscoop, klimmuur en nog veel meer!

Reisinspiratie opdoen is natuurlijk hartstikke leuk, maar je kan ook gelijk je reis boeken. Maak gebruik van de speciale aanbiedingen die er zijn tijdens de Vakantiebeurs.

De Vakantiebeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. Op vrijdag is de beurs geopend tot 20.00.

Je kan je toegangskaarten online kopen of aan de kassa. Als je de kaarten vooraf online koopt krijg je een korting van 3,50. Je betaalt dan 12,- voor een dagkaart (vanaf 17 jaar). Een tiener dagkaart kost 5,- (vanaf 13 t/m 16 jaar) en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Ben je lid van de ANWB? Dan kan je met nog meer voordeel naar de Vakantiebeurs. Check hiervoor de ANWB website.

Maak er een gezellig dagje uit van. Snuif de vakantiesfeer op en geniet van de voorpret!

Kijk voor meer informatie op de website van de Vakantiebeurs.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?