Ga eens offline winkelen

Cadeaumaand

De off- en online etalages roepen ons dat we bij hen onze cadeaus moeten kopen. En ja, het is aanlokkelijk om na een drukke werkdag de wensen van onze dierbaren in het online winkelwagentje te stoppen. Geen lange rijen bij de kassa en met iDeal is alles in no time betaald. Zo die cadeaus zijn geregeld! Hebben we geen omkijken meer naar. Zeg nu zelf; dit is best wel (een beetje) onpersoonlijk.

Back to basic

Hoe leuk is het om het dit jaar eens helemaal anders te doen. We gaan back to basic. We kunnen ons allemaal vast wel herinneren hoe leuk en gezellig het is om de koopavonden in de eigen woonplaats of bijgelegen stad af te struinen. Gewapend met wensenlijstjes. De fysieke ondernemers hebben het vast niet altijd even makkelijk met het (concurrerende) online aanbod en de snelheid waarin we alles in de avonduren aanschaffen. Het is dan ook erg nobel om de ondernemers te steunen door de cadeaus bij hen te kopen. De cadeaus met de handen te bekijken en te vergelijken en hiermee een weloverwogen keus te maken.

Neem ook de tijd om je keuze tussen diverse cadeaus te overdenken onder het genot van een fijne latte macchiato. Dit gaat toch echt beter dan vanaf een tablet of laptop. En die rijen bij de kassa zijn helemaal niet erg. Geef jezelf deze tijd cadeau. Met de volle en drukke agendas plannen we een afspraak met onszelf, zodat we niet in tijdnood komen.

Cadeaus met zorg ingepakt

Eenmaal bij de kassa zijn we getuigen hoe onze cadeaus met zorg worden ingepakt. Het kopen van de cadeaus in de offline winkels is zoveel persoonlijker. Het duurt misschien wat langer, maar is dit eigenlijk niet mooier. De zorg, tijd en aandacht die we besteden bij de aanschaf van de cadeaus geeft een goed gevoel. En is dit niet waar het allemaal om draait tijdens de feestdagen. Het goede gevoel dat onze familie en vrienden ons geven. En dit begint bij onszelf!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?