Folk Conceptstore

Groningen is een ontzettend leuke stad om te shoppen en vooral de Folkingestraat in het centrum is daarbij niet te missen. Het stikt hier van de fijne restaurantjes en leuke winkels en sinds enkele maanden is de Folk Conceptstore ook zeker zo’n hotspot die je echt moet bezoeken.

Folk Conceptstore

De Folk Conceptstore is niet geheel nieuw in de Folkingestraat, Folk is namelijk begonnen in deze straat als pop-up store en na een paar maanden afwezigheid is er gekozen voor een permanente winkel, tot blijdschap van oprichters Anne Varenkamp en Tim Vinke en natuurlijk alle liefhebbers van Folk.

Folk heeft als winkelopzet een uitgeproken minimalistische Scandinavische uitstraling en deze stijl zie je ook terug in de prachtige designs in de winkel. Het aanbod is heel divers en varieert van lampen tot kaartjes en van kleding tot plantjes. Je kunt hier veel leuke papierwaren vinden dus liefhebbers van posters, leuke kaartjes en notitieboekjes zijn hier zeker aan het goede adres.

Folk Conceptstore

Het bijzondere aan Folk is dat een groot deel van het assortiment bestaat uit producten van lokale ontwerpers, ook van de oprichters zelf. Anne is ontwerpster van sieradenlijn WFTH en Tim ontwerpt interieuritems, waaronder lampen. Naast deze producten van lokale ontwerpers vind je bij Folk ook artikelen van bijvoorbeeld Ferm Living, Bij Josse, Miss Green en Knot & Bow.

Folk Conceptstore

De Folk Conceptstore is gevestigd in de Folkingestraat 17 in Groningen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag. Neem ook zeker een kijkje op hun website voor meer informatie of om een indruk te krijgen van de winkel.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?