Film The Best of Me

Hun gezamenlijke vriend Tusk is overleden en wil dat Amanda en Dawson samen voor zijn testament bij de notaris verschijnen. Ondanks dat ze elkaar proberen te vermijden, raken de oude jeugdliefdes aan de praat. Zo blijkt dat ze beiden geen makkelijke tijd achter de rug hebben en daarmee komen ook de herinneringen aan hun vroegere relatie terug. Door de film heen ontdek je als kijker dat Dawson en Amanda ondanks hun klassenverschillen onvoorwaardelijk van elkaar hielden, maar dat hun omgeving het niet altijd eens was met deze relatie.

Dit romantische verhaal is een verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Nicholas Sparks. Zijn boeken dienden al vaker als basis voor emotionele liefdesfilms als The Notebook, Dear John en Safe Haven. Na deze rits films is het verhaal achter The Best of Me misschien makkelijk te voorspellen, maar de twee dertigers geven de standaard Sparks film toch een vernieuwend verhaal.

The Best of Me van oktober 2014 is natuurlijk romantisch, maar heeft zo ook spannende en dramatische momenten. Een must see voor iedereen die het ook al heerlijk vond om bij bovenstaande films weg te zwijmelen.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?