Een dag eten in Eindhoven

Ontbijt: Meneer de Boer

Eindhoven5

Ontbijt all day, wie wil dat nu niet?! Bij ontbijtzaak Meneer de Boer (Keizersgracht 20) kun je de hele dag ontbijten. En in de gezellige sfeer is dat helemaal geen straf. Echt zo’n plek waar je rustig kunt kletsen, werken etc. Heel fijn! De keuken is helemaal open, dus je kunt ook nog lekker meekijken.

Koffie: The Happiness Café

Eindhoven7

Alles wat je bij The Happiness Café (Nieuwe Emmasingel 9) kunt eten en drinken is gezond en bedoeld om je fijner te laten voelen. En dat doet het. Zonder schuldgevoel kun je zo’n heerlijke proeverij naar binnen schuiven en er een lekker drankje bij drinken. Een perfecte tussenstop!

Lunch: Coffeelab

Eindhoven

Zodra je het station uitkomt aan de centrumzijde vind je aan je linkerhand Coffeelab (Stationsplein 17). Een heel relaxed koffietentje waar je ook heerlijk kunt lunchen. Bijvoorbeeld zo’n heerlijke tosti. Niets te ingewikkelds, maar wel heel lekker.

Borrel: Onder de Leidingstraat

Eindhoven10

Bij Onder de Leidingstraat (Strijp S, Leidingstraat 45) wordt alles zonder kunstmatige toevoegingen, zoveel mogelijk biologische producten en een hoop liefde gemaakt. Een feestje dus! Strijk hier neer voor een borrel. Zo’n plankje met een gin tonic kun je toch niet weerstaan?!

Diner: Usine

Eindhoven3

In de voormalige fabriek van Philips (ook wel De Lichttoren genoemd) zit café restaurant Usine (Lichttoren 6). Een prachtige ruime ruimte met veel karakter. De kaart is heel uitgebreid, dus je heb alle keus. Bovendien ook geschikt voor alle leeftijden.

Wat is jouw favoriete plek om te eten in Eindhoven?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?