Een cadeau mooi inpakken doe je zo!
08 maart 2018 

Een cadeau mooi inpakken doe je zo!

Mooi pakpapier

Het inpakken begint natuurlijk met het kopen van mooi pakpapier. Zorg hiervoor dat je dik papier koopt, dat stevig en solide oogt. Mooie kleuren hiervoor zijn bijvoorbeeld goud, pastel of zwart/wit en evt. met een mooie print of patroon erop. Wij zijn ook fan van bruin kaftpapier, maar die moet je nog wel een extra touch geven om het bijzonder te maken.

Final touch

Als je je cadeau zorgvuldig hebt ingepakt (zie hiervoor de tips in het filmpje hieronder), dan ga je het een final touch geven om je cadeautje extra speciaal te maken. Dat kan op heel veel verschillende manieren; zo kun je er een mooie dikke lint omheen strikken, een persoonlijk naamkaartje maken, een verse bloem opplakken, het cadeau dichtplakken met gekleurde washitape of nog leuker persoonlijke stickers maken.

Een ander idee is om confetti te kopen en deze in cellofaan te leggen en daarmee je cadeau nog een keer extra in te pakken. Dat geeft ook een speciaal effect.

Geld cadeau geven

Als je geld cadeau geeft, dan kun je het natuurlijk in een envelopje geven, maar veel leuker is om er dan iets bijzonders van te maken. Zo kun je geld in een hartje vouwen, in een doorzichtige ballon stoppen en opblazen of in een lucifer doosjes stoppen en het op de rug van een plastic dier plakken. Denk hierbij ook een beetje out of the box, zodat de ontvanger zich extra bijzonder voelt.

money-present-wrapping

Video met extra inpaktips

Op onze Pinterest cadeaupagina vind je nog veel meer inspiratie! Happy wrapping!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?