Lize Mast
05/23/2014
2 min
0

DIY Pom Pom Top

05/23/2014
2 min
0

Met de pompoms heb ik een simpele top opgefrist door meer detail er aan toe te voegen. Ik vond deze grijze top met een laag uitgesneden rug bij de H&M. De lage uitsnijde maakt de top nog wel spannend, maar voor de rest vind ik het nogal simpel en saai . Naar mijn mening kan dit nog opgeleukt worden en de rug nog meer worden geaccentueerd worden. Daarom heb ik er voor gekozen om lang de hals en rug allemaal kleine gekleurde pompoms te maken. Zo lijken de pompons een soort van accessoires.

Originele H&M Top, voor en achterkant

Wat heb je nodig:

T-shirt: 4,95 verkrijgbaar bij H&M
Textiellijm: 3,65 verkrijgbaar bij Pipoos
Pompoms: 0,50 per zakje, verkrijgbaar bij Wibra (Ik heb gebruik gemaakt van de kleine pompoms uit twee zakjes)
Totaal 9,60

Stappenplan:

Stap 1: Kijk waar en welke pompoms je wilt bevestigen. Rol daarna de pompoms naar de zijkant.


Stap 2: Smeer textiellijm op de plek waar je de pompoms wilt bevestigen.


Stap 3: Leg de pompoms op de lijm en laat de lijm goed drogen. Het geeft niet als je nog witte lijm ziet. Dit droogt vanzelf transparant op.

Eindresultaat:

Later die middag heb ik mijn nieuwe vrolijke pompom top aangetrokken en ben ik een wandeling gaan maken in het bos.

Zo simpel en makkelijk kan het weer zijn. Ik noem dit soort DIY, ook wel 1 2 3 DIY. Binnen drie stappen heb ik van een H&Mtje een DZWStje gemaakt. Voor komende zaterdag laat ik op mijn blog nog een leuke DIY laten zien met pompoms. Ben je benieuwd? Kom dan eens kijken.

Liefs, Renate

Reacties
Categorieën