DIY | Katten Krablat

Benodigdheden:

  • Houten bakje
  • Bolletje touw
  • Lijmpistool

Stappen:

1a
Stap 1: Vanuit het midden van het bakje ga je het touw om elkaar heen draaien. Om het touw soepel te laten lopen, draai je het touw alvast een paar keer rond.

1b
Stap 2: Met het lijmpistool lijm je het beginstuk van het touw in het midden van het bakje vast. Vanuit het midden draai je het touw om zijn eigen as heen. Elke baan touw lijm je met het lijmpistool vast.

6
Stap 3: Voor een leuk speels effect kan je verschillende diktes touw nemen of andere figuren met het touw maken. Na enkel wat geduld heb je een eigen krablat voor je schatje van een katje gemaakt. De krablat kan je aan de muur ophangen of neerleggen/zetten op de grond. Zorg wel dat het bakje stevig vast zit, zodat het niet weg kan schuiven.

Eindresultaat:

7 5 4
De volgende ochtend na een avond hard te hebben geploeterd gaf ik het cadeautje aan onze kat Django. Ze was nieuwsgierig en heeft er even aan zitten snuffen. Daarna draaide ze zich om en wilde liever eten. Achja, het blijven katten h….

Waarmee verwen jij je huisdier?

Liefs, Renate

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?