Dit zijn de gewoontes van gelukkige mensen
16 april 2017 

Dit zijn de gewoontes van gelukkige mensen

Vriendelijk

Als je vriendelijk bent tegen anderen, dan zijn anderen dat ook van jou; kortom wat je geeft krijg je terug. Behandel daarom iedereen, zoals jij ook graag behandeld wilt worden.

Problemen

Zie problemen als uitdagingen en zoek altijd naar een oplossing. Blijf zeker niet in een probleem hangen. Doordat je er in blijft hangen, wordt het probleem alleen maar groter in je hoofd. En gebruik niet te vaak het woord probleem, maar vervang dit woord voor een uitdaging.

Dankbaar

Wees dankbaar voor wat je hebt. Vaak denken mensen alleen maar aan wat ze missen en staan ze niet stil bij wat ze hebben. Het is veel belangrijker om je af en toe te realiseren wat je allemaal al bereikt hebt in je leven, en daar trots op te zijn.

Leef nu

Denk niet altijd maar terug aan het verleden, dat kun je nou eenmaal niet veranderen. Denk ook niet te vaak aan hoe je het allemaal zou willen, maar geniet van het hier en nu. Je leeft vandaag, maakt nu keuzes en koester wat je hebt.

Positiviteit

Als jij positief bent, zijn anderen dit ook. Oftewel; waar je mee omgaat, word je mee besmet. Omring jezelf met positieve mensen en het maakt je veel gelukkiger.

Sporten

Ga sporten! Ja ook als je geen zin hebt. Sporten zorgt ervoor dat je minder stress hebt, kunt ontspannen en je lekker in je vel kunt voelen. Allemaal dingen die je helpen gelukkig te zijn.

Kortom, wees niet te streng voor jezelf en probeer ook te genieten van alledaagse dingen. Wat is jouw ultieme tip voor geluk?

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?