De perfecte bikini voor jouw figuur
19 juni 2015 

De perfecte bikini voor jouw figuur

Korte benen?
I feel you. Ik zou wel willen dat ik gezegend was, met van die lange stelten, maar helaas. Gelukkig kan het juiste broekje helpen! Een broekje met pijpjes is not done, maar een broekje met dunne bandjes, laat korte benen langer lijken. Thats what we want, right?!

Lange benen
Lijkt jouw bovenlichaam kort door jouw lange benen? Geen zorgen! Met een laag uitgesneden broekje, lijkt jouw bovenlichaam langer en je onderlichaam korter. Easy as that!

Een buikje

Een afgetrainde buik hebben we natuurlijk niet allemaal en dat maakt ook helemaal niets uit! Wil jij toch het liefst jouw buikje verdoezelen? Kies dan voor een bikini met een hoge taille en van jouw buikje is niets meer te zien.

Iets meer van de rest

Ondersteuning, dat is wat jij nodig hebt. Kies daarom voor een bikini met voorgevormde cups. Zo krijg je geen last van je nek of rug en straal jij als geen ander!

Iets minder dan de rest

Ben jij niet geboren met een dubbel D, kies dan voor een bikini met ruches of franjes. Zo creer je een voller effect en valt het niet meer op dat je iets minder hebt. Geloof me, in een bikini als deze ben jij d cutie van het strand.

Ik hoop dat jij je herkent in een van deze body types en vanaf nu niet meer eindeloos hoeft te zoeken naar de perfecte bikini.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?