De leukste plussize kleding winkels
08 september 2020 

De leukste plussize kleding winkels

Forever21

Als je wel eens mijn outfitposts leest, dan zie je vast dat ik veel bij Forever21 koop. Soms in de winkel in Rotterdam, maar ook veel online. Forever21 is lekker budget en er is zoveel keus. Ze gebruiken ook echt vollere modellen, met brede heupen en een buikje. Dit kom je niet veel tegen bij plussize stores, maar zo wordt het wel een stuk realistischer voor de klant. En Forever21 is altijd bij met de trends! Vooral voor de jongere doelgroep erg leuk.

MS Mode

Ik geloof niet dat ik MS Mode nog hoef te introduceren in Nederland 🙂 Sinds begin dit jaar zijn ze bezig met de doorstart en komen er steeds meer nieuwe collecties in de winkels. Lekkere vlotte en hippe jonge items sieren de schappen. Ik ben benieuwd naar wat er nog meer komt! MS Mode is een tikkie duurder dan Forever21 maar nog steeds leuk betaalbaar.

Monki

Ik was er al in geen eeuwen geweest maar toen ik 2 weken geleden de Monki instapte, was ik aangenaam verrast. In mijn hoofd was Monki altijd duur… maar dat heb ik helemaal verkeerd opgeslagen! Ik scoorde er een vet leuk jurkje voor een hele normale prijs. Monki’s maatvoering gaat van klein tot groot: het is niet per se een plusize shop, maar je kan er als curvy girl zeker leuk winkelen.

Zizzi

Zizzi is wat meer een shop voor de werkende vrouw. Chique bloezen, mooie blazers en tunieken, maar je vindt er ook een hele gave jeans lijn! Zizzi ligt wat meer in het hogere segment, maar daar is de kwaliteit ook zeker naar. Ik vind Zizzi een heel mooi merk.

Primark

Ja zeker, deze budgettopper sluit de rij. Primark is echt heel goedkoop en heeft ook een brede maatvoering. De kwaliteit is natuurlijk niet echt je-van-het, maar ik scoor er vaak leuke blousejes, truien en jassen. Prima voor 1 seizoen, daarna kan je het wel vaak weg doen. Maar voor wat je betaalt vind ik dat niet erg!

Valt het jou ook op dat H&M helemaal niet in dit rijtje staat? H&M is voor plussize vrouwen helemaal niet zo lief.. de maatvoering is vaak niet correct, pasvormen zijn vreselijk en het is absoluut niet hip. Vaak zijn de winkels niet eens uitgerust met een plus-afdeling en online is het aanbod ook aanzienlijk kariger dan bij de andere categorieen. Dus H&M krijgt voor de plussize kleding zeker geen aanbeveling. Maar gelukkig zijn er genoeg alternatieven!

Have fun shopping!

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?