De geheimen van slanke mensen

Altijd al willen weten wat het geheim is van slanke mensen? Wat kun je aanpassen in jouw levensstijl om ook in shape te komen? Vermijd lekkers, frisdank en vooral blijf bewegen!

Lekkers

Zorg ervoor dat je nooit iets lekkers in huis hebt, dan kom je ook niet in de verleiding. Er zijn tijdens werk, feestjes en andere afspraken al genoeg verleidingen die je moet weerstaan.

Frisdrank

Vervang frisdrank voor water, thee, zwarte koffie of desnoods limonade. Daar win je al behoorlijk wat calorieën mee.

Bedtijd

Ga lekker vroeg naar bed! De meeste mensen beginnen rond 22:00 uur te snoepen of snacken en als je er dan voor zorgt dat je je tanden gepoetst hebt, is de verleiding niet zo groot.

Opstaan

Gaat de bel? Waterkoker klaar? Iemand iets vergeten? Zorg ervoor dat jij dit altijd regelt. Je bent dan in beweging en die extra stappen zijn mooi meegenomen. Het houdt je bovendien lekker scherp en energiek.

Trap

Neem altijd de trap! Een slank persoon doet dit gewoon automatisch, dus zorg ervoor dat dit bij jou ook een automatisme wordt.

Auto

Laat de auto staan, als je een afspraak dicht bij huis hebt. De ene keer neem je de fiets, de andere keer ga je lopen. Wissel het af, zodat het leuk blijft.

Trek

Als je trek hebt, wacht dan niet tot het avondeten. Neem gewoon een klein tussendoortje om de spijsvertering op gang te houden en het zorgt ervoor dat je niet als een bouwvakker aanvalt tijdens het avondeten. Dat zou gewoon weer zonde zijn

Het zijn maar kleine dingetjes die je kunnen helpen slank te blijven! Wat doe jij om slank te blijven?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?