De eerste inkopen voor Sinterklaas
26 oktober 2020 

De eerste inkopen voor Sinterklaas

Sinterklaas met vriendinnen

Vooralsnog ben ik nog niet aan de kruidnoten begonnen. Maar eigenlijk is dat hypocriet, andere Sinterklaas werkzaamheden heb ik namelijk al wel opgepakt. Inmiddels app ik al geruime tijd over en weer met twee vriendinnen. Wij gaan dit jaar namelijk, voor de tweede maal, samen Sinterklaas vieren. Compleet met verlanglijstjes, gedichten en misschien een enkele surprise. Nu we allemaal weer meer thuis zitten kunnen we ons hier volledig op storten.

Cadeautjes kopen in het coronatijdperk

In het nieuwe normaal vind ik het nog fijner om de cadeaus online te bestellen. Hartstikke leuk om lekker te shoppen vanachter mijn laptop of telefoon en er is keuze genoeg. Doordat ik lekker op tijd begonnen ben, heb ik geen probleem met eventuele vertraging van pakjes of inkoopstress. Ben jij al bezig met Sinterklaas? Of moeten we gewoon blindelings vertrouwen op de Goedheiligman en zijn stoomboot?

Verlanglijst inspiratie

Hieronder wat inspiratie voor je verlanglijst, met een winters en huiselijk tintje. Speciaal voor deze Corona periode. Hopelijk mag jij dit jaar ook je schoen zetten!

 • Leuke spelletjes
 • Badjas
 • Mooie nieuwe theemokken
 • Abonnement op Videoland
 • Roomspray
 • Goed boek
 • Parfum
 • Kersthuisje voor waxinelichtje
 • Mooi dekbedovertrek
 • Abonnement op Storytel
 • Sloffen
 • Puzzels voor de winter (zoals Jan van Haasteren)
 • Geurkaarsen
 • Karaf voor water of wijn
 • Dagcreme of bodylotion
Over de schrijver
Hi! Ik ben Charlotte. Schrijven is me met de paplepel ingegoten, ik schrijf ook zeker nog eens een boek. Vooralsnog houd ik me vooral bezig met journalistiek en het schrijven en redigeren van andermans schrijfsels via mijn bedrijf Charming Stories. Daarnaast werk ik parttime in de horeca en houd ik me bezig met muziek, toneel en andere creatieve uitspattingen. Veel ervaringen om met jullie te delen dus!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?