De Bloeiende Maagden zijn terug
21 september 2014 

De Bloeiende Maagden zijn terug

De Bloeiende Maagden zijn terug en hoe! Met Toen neuken nog gewoon was gaan Minou Bosua en Ingrid Wender verder met waar ze in 2009 gebleven waren: het platspelen van Nederlandse theaters met spraakmakend theater op de grens van toneel en cabaret. Een hoopvolle voorstelling voor iedereen met een verstikkend, saai of uitzichtloos huwelijk. In het decor van een relationresort geven de Bloeiende Maagden tips, trucs en doeltreffende technieken om ingedutte verhoudingen om te toveren tot relaties waar de vonken van af spatten. Hilarisch ontluisterend, nietsontziend en herkenbaar!

Controversieel zijn de Bloeiende Maagden zeker. In hun ongegeneerde zoektocht naar de waarheid nemen ze nemen geen blad noor de mond en functioneel naakt wordt niet geschuwd. In Lege Maag (2002) stond het duo zelfs helemaal naakt op het podium. Dat bleek de opmaat tot een beeldende verkrachtingsscne en masturbatienummer, uitmondend in een blote worstelpartij in vanillevla. In Vergeef ze, ze weten niet wat ze doen, I.N.R.I en Donkey God en het Bonus-sacrament kregen God en de kerk een hoofdrol. Met regelmaat beende het publiek de zaal uit tijdens de voorstellingen; wie bleef zitten had de avond van zijn/haar leven.

Toen neuken nog gewoon was is voor het eerst te zien op donderdag 2 oktober 2014 tijdens de cabarestafette in De Kleine Komedie in Amsterdam. Voor een volledige speellijst: www.bunkertheaterzaken.nl.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?