De bioscooptopper Pak van mijn hart
11 november 2014 

De bioscooptopper Pak van mijn hart

Het is november en we naderen langzamerhand de periode van Sinterklaas en kerst. Een gezellige periode, maar ook een koudere periode. We zitten automatisch meer binnen en hebben behoefte aan warmte en gezelligheid. Een fijn moment om naar de bioscoop te gaan!

Vanaf 30 oktober 14 draait de film Pak van mijn hart in de bioscopen.

De cast bestaat onder andere uit Benja Bruijning, Chantal Janzen, Halina Reijn en Fedja Hut. Benja Bruijning ken je misschien uit de film ‘Alles is familie’. Een leuke verassing van de cast is dat de Sinterklaas personage in de film wordt gespeeld door Bram van der Vlugt. Van der Vlugt kroop vanaf 1986 tot 2010 in de huid van Sinterklaas.

Het verhaal speelt zicht af in Haarlem. Julia (Chantal Janzen) is een ambitieuze marketing dame die vanuit een Amerikaans bedrijf een campagne moet voeren in Nederland. Het doel is een stoere Kerstman te introduceren en sinterklaas te verslaan. Ze schakelt een kledingverhuurbedrijf in die wordt geleid door de broers Niek (Fedja Hut) en Tom (Benja Bruijning). Het wordt een campagneklus waarin van alles gebeurt. Zowel op carrire als op liefdesgebied.

Bron www.pathe.nl

Pak van mijn hart lijkt op de films Alles is liefde en Alles is familie, maar er is toch een verschil. Het scenario is niet geschreven door Kim van Kooten zoals bij de vorige films. ‘Pak van mijn hart’ is geschreven door Jacqueline Epskamp. Het blijft een typische Nederlandse romantische komedie die je goed meeneemt in het verhaal.

De film Pak van mijn hart is een fijne film om gezellig met een vriendin te gaan kijken. Hou je van sinterklaas en kerstsfeer in een film? Dan zit je goed bij Pak van mijn hart’.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?