De 5 mooiste damesjassen

Hieronder geven wij de mooiste damesjassen aan welke bijvoorbeeld bij McGregor te koop zijn:

 • Trenchcoat
  Trenchcoats zijn hele populaire jassen voor dames. Ze zijn tijdloos en zeer stijlvol. Er zijn korte en lange modellen beschikbaar welke eigenlijk altijd wel mooi vallen bij elk figuur. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren en materialen. In het verleden werden trenchcoats alleen gezien als een regenbestendige jas, maar tegenwoordig wil iedereen er wel n in de kast hebben hangen.

 • Spijkerjack
  Houd jij van spijkerstof? Dan is een spijkerjack zeker iets voor jou! De denimlook is weer helemaal terug en iedereen wilt er in gezien worden. Denk bijvoorbeeld aan een totale denim outfit. Maar je kunt een spijkerjack ook heel mooi combineren met andere kledingstukken. Het mooie van spijkerjasjes is dat je deze zowel in de lente als in de zomer kunt dragen.

 • Suede jas
  Suede jassen zijn zowel in het voorjaar als in het najaar goed te dragen. Ook deze jassen vind je in verschillende modellen, lengtes en kleuren. Ze zijn erg stijlvol en zijn goed te combineren met en nette of casual outfit. Suede wordt gemaakt van de binnenkant van leer en is daarom zo zacht. Dit geeft ook weer een mooie uitstraling.

 • Leren jas
  Er zijn diverse leren jassen. Zo kun je kiezen uit kalfsleer, runderleer of imitatie-leer. Vaak worden de leren jassen ook gecombineerd met andere materialen. Je creert een stoere look dat toch klasse heeft. Leren jassen zijn tijdloos en kunnen elk seizoen gedragen worden.

 • Gewatteerde jas
  De gewatteerde
  damesjassen zijn een echte trend voor in de lente. Het zijn iets te warme jasjes voor in de zomer. Ze zitten heerlijk en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Over de schrijver
Hoi ik ben Lize en ik ben het gezicht achter VriendinnenOnline. Het concept is opgezet voor vrouwen om laagdrempelig nieuwe vriendinnen te leren kennen. Ik schrijf en spreek veel over het onderwerp ‘vriendschappen’, een prachtig thema dat ik graag onder de aandacht breng!
Reactie plaatsen

Zoek jij nieuwe vriendinnen bij jou in de buurt?